UA-49499200-1

Στον Ημιμαραθώνιο Βουδαπέστης ο Γιώργος Παπαχρήστος από τη Νεάπολη

Σε μεγάλες αθλητικές οργανώσεις στο εξωτερικό, μας έχει συνηθίσει να συμμετέχει τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Παπαχρήστος από τη Νεάπολη Λακωνίας.

Μετά τη συμμετοχή του στον Ημιμαραθώνιο της Βαρκελώνης αυτή τη φορά έζησε μια μοναδική εμπειρία στον Ημιμαραθώνιο της Βουδαπέστης (telekom Vivicittá Felmaraton Budapest).

«Ένας ημιμαραθώνιος στις όχθες του Δούναβη με θέα τα επιβλητικά κτίρια της πόλης είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί να χαρεί ένας δρομέας», αναφέρει στο monemvasianews.gr ο κ. Παπαχρήστος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Στο αγωνιστικό σκέλος ο αγώνας μπορεί να μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, κρατώ όπως πάντα τις όμορφες εικόνες που αποκόμισα σε μία ακόμη διεθνή διοργάνωση, στο δρόμο προς τον μεγάλο στόχο που έχω θέσει σε ένα χρόνο από τώρα, τον Απρίλιο του 2025 και το Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου στο Leuven του Βελγίου».

Επίσης ο αγαπητός σε όλους Γιώργος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και παράλληλα να αφιερώσει τον αγώνα στην αγαπημένη του ξαδέρφη matina.papoulia, η οποία όπως αναφέρει «ακολουθεί χρόνια τώρα την κάθε του τρέλα», αλλά και στον παιδικό και αδελφικό του φίλο Spiros Liaros, ο οποίος όπως δηλώνει «λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον αγώνα είχε τον τρόπο να με σηκώσει σε μία δύσκολη προσωπική στιγμή και χάρη σε αυτόν να βρεθώ σήμερα στην γραμμή εκκίνησης!».

Τέλος συγκινούν και προβληματίζουν τα από καρδιάς λόγια του:

Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις… Όλα αυτά μου έχουν χαρίσει οι δρόμοι αντοχής τα τελευταία 11 χρόνια… Οι εμπειρίες και οι εικόνες που έχω αποκομίσει αποτελούν θησαυρό στο ταξίδι της ζωής!

Θα είμαι σε κάθε αγώνα, όπως και σήμερα, συντροφιά με την αγαπημένη μου γαλανόλευκη, με την οποία θα σκεπάζομαι πάντα περήφανος σε κάθε τερματισμό!

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76