UA-49499200-1

Προκηρύσσονται 704 θέσεις ιατρών στο ΕΣΥ – 3 στη Ν.Μ. Μολάων

Στην προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας.

Η έγκριση για την προκήρυξη των θέσεων, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Ειδικότερα, για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων προκηρύσσονται 3 θέσεις Ιατρών (Παθολογίας σε Βαθμό Επιμελητή Α΄, Αναισθησιολογίας σε βαθμό Διευθυντή και Ακτινολογίας σε Βαθμό Επιμελητή Α΄).

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 12/03/2024 ώρα 12:00 (μεσημέρι) και λήγει στις 29/03/2024 ώρα 15:00.

Με ανακοίνωσή του ο Διευθυντής της Ν.Μ. Μολάων Κωνσταντίνος Κορωνιός αναφέρει:

Η προσπάθειά μας για την κάλυψη των κενών Ιατρικών θέσεων του Νοσοκομείου συνεχίζεται! Με συντονισμένη προσπάθεια εξασφαλίσαμε την προκήρυξη τριών (3) τριών Ιατρικών θέσεων σε ειδικότητες 1ης γραμμής σε ανώτερο μάλιστα Βαθμό, προκειμένου να καταστεί όσο το δυνατό ελκυστικότερη η προσέλκυση υποψηφίων!

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας.

Με πληροφορίες από healthreport.gr, facebook/Konstantinos Koronios

Check Also

Στο Περιφερ. Συμβούλιο η λειτουργία της Παθολογικής του Νοσοκομείου Σπάρτης

Με εισήγηση της Ελένης Κιούση, εκπροσώπου στην Π.Ε. Λακωνίας της παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής», …

G-EZ117CQG76