UA-49499200-1

Το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου κλείνει για φέτος τη διαδρομή του στη Βυτίνα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού.

Η τέταρτη εκδήλωση για φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Βυτίνα, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.ΚΕ.Γ), με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Στόχος της όλης προσπάθειας είναι η προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου του προορισμού με έμφαση σε παραδοσιακά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες εκδοχές τους, η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος με πολιτιστική αξία και η σύνδεσή του με τη γαστρονομία.

Επίσης επιδιώκεται η επιμόρφωση του κοινού για την τοπική γαστρονομία, η «εγκατάσταση» εμπορικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και επισκεπτών και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γαστρονομίας (παραγωγοί και τυποποιητές) και επιθυμούν να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/MR8P9jqzSBwH6uJj7

Check Also

To 2ο B&W Athens Photography έρχεται στην Αθήνα από 24-26/2

Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων …

G-EZ117CQG76