UA-49499200-1

Βιωματική δράση για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, η βιωματική δράση, η οποία υλοποιήθηκε από τα στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και συγκεκριμένα από το παράρτημα  ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας, στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό  και την Ψυχολόγο του Σχολείου.

Το  θέμα  της δράσης ήταν τα οφέλη της συνεργασίας σε μια ομάδα και πως η ανάπτυξη δεξιοτήτων βοηθούν  στην επίτευξη της. Κατά την δράση τα παιδιά κλήθηκαν να κάνουν ομαδικές χειροτεχνίες, με θέμα που επέλεξαν τα ίδια, ύστερα από ομαδική απόφαση τους, καθώς επίσης συμμετείχαν σε μια ομαδική χειροτεχνία με συγκεκριμένο θέμα, όπου τα παιδιά κλήθηκαν να ζωγραφίσουν τη σκέψη τους στο άκουσμα μιας λέξης.

Σκοπός της δράσης, ήταν τα παιδιά να κατανοήσουν δεξιότητες που προάγουν την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας, καθώς και την συνεργασία των μελών.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης με ανακοίνωσή τους εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στο Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τη ψυχολόγο του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών για την καλή συνεργασία τους.

Check Also

Γιορτή Αυτάρκειας στη Σπάρτη στο Πάρκο Γουδέ 17-18/9

Στην οικονομική κρίση που επικρατεί σε όλες τις χώρες, στα εκατομμύρια των ανθρώπων που χάθηκαν …

G-EZ117CQG76