UA-49499200-1

Νεάπολη: Αύριο Τετάρτη η πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Αέρας»

Από αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και για 3 ακόμα παραστάσεις, η Νεάπολη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το θεατρικό έργο «Αέρας» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «Τέχνη Χρῶ» υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Ζερβού, αφήνει το δικό του αποτύπωμα πολιτισμού σε ένα όμορφο χώρο και σε εποχές που πραγματικά η κοινωνία το έχει απόλυτη ανάγκη.

Οι επόμενες παραστάσεις θα ακολουθήσουν την Παρασκευή (19/4) και ώρα 21:00, το Σάββατο (20/4) και ώρα 21:00 και την Κυριακή (21/4) και ώρα 20:30.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα βιβλιοπωλεία «Γνώση» και «Άρτεμις Μανάκου» με τιμή εισόδου τα 10 ευρώ. Τηλεφωνικές κρατήσεις θα πραγματοποιούνται κατ’ εξαίρεση για τους κατοίκους εκτός Νεάπολης (Μονεμβασία, Μολάοι κλπ.) στο 6932636195 (Νεκταρία Δερμάτη)

Σκηνοθεσία-Προσαρμογή: Μαρία Ζερβού
Σκηνικά-Κοστούμια: Τίνα Τσαλαβούτα
Μουσική Σύνθεση: Αρχοντούλα Μαρούση
Γραφιστική Επιμέλεια: Michelangelo Bevilacqua
Μακιγιάζ-Χτενίσματα: Ξένια Περιβολάρη
Φωτισμός-Ήχος: Δημήτρης Ζουμπουλάκης
Παίζουν: Έντα – Νεκταρία Δερμάτη, Νόρα – Βαρβάρα Αργυριάδου, Τίνα Τσαλαβούτα, Ξένια Περιβολάρη

Λίγα λόγια για το έργο
Δύο αδελφές συναντιούνται μετά από καιρό, με αφορμή τον θάνατο της μητέρας τους και διαπραγματεύονται σχέσεις και κληρονομιά. Μέσα από ένα ιδιαίτερα ευφυές και συνεκτικό κείμενο, ο συγγραφέας αναδεικνύει την πολυπλοκότητα των οικογενειακών σχέσεων χωρίς να δίνει εύκολες απαντήσεις, χωρίς να χρωματίζει περισσότερο αρνητικά ή θετικά τη συνύπαρξη των δύο αδελφών. Με παιχνιδιάρικη διάθεση και μέσα από ένα ρόλερ κόστερ συναισθημάτων, σκιαγραφεί ένα είδος σχέσης που ίσως δεν έχει λείψει από καμία οικογένεια.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76