UA-49499200-1

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών: Απολογισμός Δράσης για το 2023

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Βοιών. Ενός δραστήριου κατά τ’ άλλα συλλόγου συνέπεια της δυναμικής του τόπου αλλά και των ατόμων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ένας απολογισμός των δράσεων που έλαβαν χώρα το 2023 και παράλληλα, παρουσιάστηκαν ενέργειες και δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τη φετινή χρονιά.

Αναφέρθηκε μάλιστα ότι για το 2024 έχουν προγραμματιστεί τρεις σημαντικές δράσεις, πλέον όσων έγιναν πέρυσι και συγκεκριμένα:

  1. Η συνεχή φροντίδα και συντήρηση της Αγίας Ειρήνης στο Κάβο Μαλέα υπό την καθοδήγηση και σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
  2. Αφιερωματική έκθεση φωτογραφίας για τον Καβομαλιά, σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας και το Σύλλογο των Βελανιδίων.
  3. Η ανάληψη της διαχείρισης του Δημοτικού Σχολείου από το Σύλλογο και η μετατροπή του σε κέντρο Πολιτισμού και Νεότητος. Πρόθεση του συλλόγου είναι η δημιουργία ενός πολυχώρου που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Άγιο Νικόλαο και θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων του

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος μεταξύ άλλων αναφέρει:

Μετά από μια χρονιά πλούσια σε δράσεις και με μεγάλη συμμετοχή ο πήχης των προσδοκιών και τη φιλοδοξίας μας για το 2024 έχει ανέβει. Για να γίνουν όλα τα παραπάνω χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να είστε όλοι κοντά μας και να στηρίξετε ενεργά την κάθε δράση μας. Να είμαστε καλά, αγαπημένοι και τα καλύτερα έρχονται!

Check Also

Μονεμβασία: Φωτιά στην περιοχή Αγίου Στεφάνου – Κινδύνευσαν δύο κατοικίες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή …

G-EZ117CQG76