UA-49499200-1

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Λακωνίας για συμμετοχή στην έκθεση SIAL στο Παρίσι

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων / μελών του για να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση SIAL, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024, στο Παρίσι. Το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα 500€ με ΦΠΑ ανά επιχείρηση.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι επειδή στην έκθεση θα συμμετάσχει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιδοτώντας το 60% της συμμετοχής των επιχειρήσεων,  το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει ότι η επιχορήγηση μπορεί να δοθεί συνδυαστικά.  

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση είτε ανεξάρτητα είτε μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail info@lakoniacci.gr, έως και την Τρίτη 23 Απριλίου 2024. Προϋπόθεση για την καταβολή της επιχορήγησης είναι η εξόφληση των συνδρομών προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2024 ή η κατάθεση αιτήματος διακανονισμού.

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76