UA-49499200-1

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονεμβασίας «ΡΙΖΕΣ»

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονεμβασίας «ΡΙΖΕΣ», έκοψε στη Μονεμβασία την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, δηλώνοντας τη στήριξή του σ’ ένα σύλλογο, ο οποίος επί σειρά ετών παράγει ουσιαστικό έργο στο τόπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ο εκπρόσωπος της Προέδρου κας Κατερίνας Χριστοφοράκη, η οποία για λόγους υγείας δεν μπορούσε να παρευρεθεί, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η παρουσία όλων σας μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, μια και έτσι επιβεβαιώνεται τη στήριξη σας στο Σύλλογο μας, ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε το έργο που επιτελείται στα τμήματά του».

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους εκείνους που ενισχύουν όλα αυτά τα χρόνια το έργο του, προκειμένου να συνεχίσει να προβαίνει σε έργα και δράσεις, που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και προάγουν την πολιτιστική μας παράδοση.

Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες έδωσε στους δασκάλους του Συλλόγου, την κα Δανάη Γιαννίση και τον κ. Νικόλαο Βασιλάκο, για την «επαγγελματική ευσυνειδησία με την οποία δίδαξαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του κάθε τμήματος», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα πολλά και σημαντικά έργα που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή της Μονεμβασίας, αλλά και σε αυτά που είναι ήδη σε εξέλιξη, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη θέση που κατέχει η Μονεμβασία στο Δήμο. Επισήμανε την πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά τόνισε «είναι από τους πλέον δραστήριους στη περιοχή» και ευχήθηκε, καλή και εποικοδομητική χρονιά σε όλους

Ακολούθησε πρόγραμμα σύγχρονου χορού, κινητικής έκφρασης και αυτοσχεδιασμού και πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Κρυπωτός, εφημέριος Μονεμβασίας, ενώ την εκδήλωση μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Σταύρος Χριστάκος, η Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαρία Χαραμή και Βασίλειος Κουλουβάκος, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Μονεβασίας κ. Παναγιώτης Γράφος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας κ. Νεκτάριος Γάγκας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76