UA-49499200-1

Συνάντηση Τατούλη – Τζανετέα με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στη Σπάρτη, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα, με το νέο Προέδρου κ. Ιωάννη Παναρίτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας. Ο κ. Τατούλης και η κα Τζανετέα συνεχάρησαν τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Ντίνα Νικολάκου, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ.  Καρράς, Μπουκουβάλας, Μπελεγρή, Σκούρος και Τζεφεράκος. Επίσης από την πλευρά του Επιμελητηρίου παρέστησαν ο Α΄ και Β’ Αντιπρόεδρος κ.κ. Ηλίας Αθανασιάδης και Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπυρίδωνας Μουρκόγιαννης, ο κ. Πέτρος Μπλέτας, Πρόεδρος του εξαγωγικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και ο κ. Σωτήριος Ροϊνός, υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Λακωνία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Λάκωνες επιχειρηματίες.

Ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και  προς την επίτευξη του στόχου αυτού υλοποιούνται με μεθοδική δουλεία, αυτή τη στιγμή, σημαντικά έργα που δίνουν πνοή ανάπτυξης στην περιοχή. Από την πλευρά της η κα Τζανετέα τόνισε ότι τα έργα που πραγματοποιούνται και οι υποδομές που αναβαθμίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, έχουν σκοπό να δώσουν την ώθηση ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε την Λακωνία από την αφάνεια, μέσα από την ανάπτυξη του τουρισμού και την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη της αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου ενημερώθηκαν και για τις ενέργειες της Περιφέρειας για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης.

Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Επιμελητηρίου Λακωνίας, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι η οικονομική ανάπτυξη της Λακωνίας.

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76