UA-49499200-1

Στις «Ημέρες Θάλασσας» στον Πειραιά συμμετείχε η Επαγγελματική Ένωση Βατίκων

Μαρούλη Κατζιλιέρη

Τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου 2024, μιας γιορτής που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και πραγματοποιείται για δέκατη συνεχή χρονιά.

Η «Επαγγελματική Ένωση Βατίκων» παρουσίασε προϊόντα του τόπου στο περίπτερο του Συνδέσμου Νεαπολιτών «Τα Βάτικα», ο οποίος με τη σειρά του συμμετείχε στη  «Γιορτή Παράδοσης» που διοργάνωσε η «Ένωση των Απανταχού Μανιατών».

Οι εξαιρετικές ομορφιές αλλά και τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής των Βατίκων παρουσιάστηκαν στο ευρύ κοινό, προβάλλοντας τη δυναμική αλλά και τις προοπτικές που έχει το σημαντικό αυτό κομμάτι του Δήμου Μονεμβασίας.

Με ανακοίνωσή τους η «Επαγγελματική Ένωση Βατίκων» αλλά και ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών «Τα Βάτικα», αναφέρουν:

Όλοι μαζί καταφέραμε να διαφημίσουμε τα Βάτικα, να γνωρίσουμε στους επισκέπτες τις ομορφιές του τόπου μας και παράλληλα, να προωθήσουμε τα τοπικά προϊόντα μας και τους επαγγελματίες της περιοχής μας.

Η εκδήλωση ήταν άκρως επιτυχημένη και μας έδωσε την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας. Ευχαριστούμε θερμά την «Ένωση Απανταχού Μανιατών» και την πρόεδρο της Δήμητρα Κούβαρη για την ευκαιρία που μας έδωσε.

ΦΩΤΟ: facebook/Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα

Check Also

Έκθεση φωτογραφίας για τον Καβομαλιά στην πινακοθήκη Αχιλλέα Βαρβαρέσου

Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Καβομαλιάς: από φως και πέτρα», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην …

G-EZ117CQG76