UA-49499200-1

2η Θεματική τηλεδιάσκεψη για την Διαχείριση Υδάτινων Πόρων από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Μετά την πολύ επιτυχημένη 1η θεματική τηλεδιάσκεψη, το Επιμελητήριο Λακωνίας, στο πλαίσιο της δράσης «Η Λακωνία σε πρώτο πρόσωπο στη νέα δεκαετία», διοργανώνει τη  2η Θεματική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στη Λακωνία».

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 19:30, μέσω της πλατφόρμας zoom, με τη συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Σαμπατακάκη, Msc-phd Υδρογεωλόγο, Διευθυντή Υδάτινων Πόρων και Γεωθερμίας ΙΓΜΕ, καθώς και εκπροσώπων της πολιτείας.

Απώτερος στόχος της όλης διαδικασίας είναι η συγκεκριμενοποίηση τόσο των προτάσεων όσο και της δράσης που θα πρέπει να δρομολογηθεί, προκειμένου να ανευρεθεί η βέλτιστη λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα για τη Λακωνία.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή, η οποία όπως αναφέρθηκε παραπάνω αποτελεί συνέχεια της 1ης θεματικής τηλεδιάσκεψης για τους υδάτινους πόρους, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2021, θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook, καθώς και από όσα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιθυμούν να τη μεταδώσουν ζωντανά.

Το κοινό θα δύναται να υποβάλει τα ερωτήματά του στο e-mail του Επιμελητηρίου gytheioc@yahoo.gr κατά την ώρα διεξαγωγής της τηλεδιάσκεψης.

Check Also

Εξόρμηση στη Μονεμβασία από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μολάων

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), πραγματοποιεί την Κυριακή 10 Μαρτίου …

G-EZ117CQG76