UA-49499200-1

Στην επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Μάλτας στην Ελλάδα ο Νεοκλής Κρητικός

Τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα είχε την τιμή να εκπροσωπήσει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, κατά τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μάλτας στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο κ. George Vella, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, από τις 4 ως τις 6 Ιουλίου 2023, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Κρητικός εκπροσώπησε τον ΠτΒ στην επίσημη υποδοχή του κ. Vella στο Προεδρικό Μέγαρο και στην τελετή παρασημοφόρησής του. Το βράδυ παρέστη στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, που παρέθεσε η ΠτΔ προς τιμήν του Προέδρου και της αποστολής που τον συνοδεύει.

Ο βουλευτής Λακωνίας σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

Ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μάλτας, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον κ. Πρόεδρο αναφορικά με την αξία των διμερών σχέσεων, ευχαριστώντας τον θερμά για την τιμητική επίσκεψή του.

Η παρουσία του επιβεβαιώνει τη βούληση για την περαιτέρω εξέλιξή τους σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια και η ναυτιλία, στην οποία, άλλωστε, Ελλάδα και Μάλτα κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Check Also

Διακρίσεις για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στον 9ο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας

Μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση από επαγγελματίες της γεύσης για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον 9ο …

G-EZ117CQG76