UA-49499200-1

Σεμινάριο Υποκριτικής και Μάρκετινγκ με το Χρήστο Βασιλόπουλο στη Δυτική Μάνη

Σεμινάριο Υποκριτικής και Μάρκετινγκ του Ηθοποιού, με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην έδρα της Καλλίεργον, στην περιοχή «Γονάτσα» Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς απόφοιτους δραματικών σχολών, σε φοιτητές δραματικών σχολών. Απευθύνεται επίσης και σε άτομα που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον χώρο αυτό, διερευνώντας την τέχνη της υποκριτικής. Είναι ένα σεμινάριο που θα δοθούν πολλές απαντήσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές από έναν καλλιτέχνη που κατέχει καλά και την τέχνη της υποκριτικής και του marketing του ηθοποιού, αλλά και την εμπειρία του να τολμάς και να πετυχαίνεις, κυνηγώντας το όραμά σου, εντός και εκτός Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί η αξιέπαινη προσφορά της Marielle Thomas, μέσω της επιχείρησής της BeSpectacular  https://www.bespectacular.gr η οποία  προσφέρθηκε να καλύψει το κόστος συμμετοχής ενός νέου καλλιτέχνη που θέλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και για αναλυτικό το πρόγραμμα για κάθε μέρα ξεχωριστά, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://el.kalliergon.com/seminars

Να επισημανθεί ότι οι θέσεις αφορούν σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, για αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή σας.

Το ίδιο σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 19 Οκτωβρίου 2022, στο Metropolitan The Urban Theater.

Η Καλλίεργον θα διαθέσει όλο το καθαρό ποσό που της αναλογεί, ως προς το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», με αφορμή τη διοργάνωση του αγώνα “Race for Cure” στον ποδηλατόδρομο Άγιος Νικόλαος – Στούπα της Δυτικής Μάνης. Ο αγώνας θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και τερματισμό στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας «Νίκος Καζαντζάκης». Τη δράση διοργανώνει το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA” και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 18:00.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76