UA-49499200-1

«Rodi House» στο Κάστρο Μονεμβασίας

Στο ιστορικό Κάστρο Μονεμβασίας, 50 μέτρα από την πλατεία του Ελκομένου,  στο κεντρικό βυζαντινό καλντερίμι θα βρείτε το «Rodi House».

Είναι ένα παλιό πέτρινο κτίριο τριών (3) επιπέδων, ανακαινισμένο με πλήρη σεβασμό στην μοναδικότητα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Κάστρου, προφέροντας μια πολύ ευχάριστη, ποιοτική και  ξεχωριστή διαμονή, που συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με τις ανέσεις του νέου, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα.

Το δωμάτιο στη χαμηλότερη στάθμη.
Το καθιστικό στην ενδιάμεση στάθμη.
Η κουζίνα στην ενδιάμεση στάθμη.

Στην χαμηλότερη στάθμη αναπτύσσεται χώρος δωματίου και WC. Στην ενδιάμεση στάθμη βρίσκεται ο χώρος του καθιστικού και η κουζίνα, ενώ στην ανώτερη στάθμη διαμορφώνεται ο χώρος του υπνοδωματίου και το μπάνιο.

Θερμαίνεται και δροσίζεται με κλιματιστικό, ενώ διαθέτει ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το δωμάτιο στην ανώτερη στάθμη, με θέα την εκκλησία του Ελκομένου Χριστού και το Μυρτώο πέλαγος.

Με ανοιχτή θέα το Μυρτώο πέλαγος, την επιβλητική εκκλησία  του Ελκομένου Χριστού, την αύρα της Καστροπολιτείας θα ταξιδέψετε στο παρελθόν, θα ασκήσετε τη τέχνη της γαλήνης , θα ηρεμήσετε το πνεύμα, θα εμπνευστείτε από την ιστορία του Κάστρου, θα βιώσετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Η θέα από την εξωτερική αυλή.

Στην μικρή εξωτερική αυλή του κτιρίου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας με αγνά τοπικά προϊόντα, να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο και να ακούσετε την μελωδία του κάθετου βράχου, να σμίγει το νερό με την πέτρα ή στο φεγγαρόφωτο αγιασμένο από τα άστρα να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί «Μονεμβασία – Malvasia 2010».

Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε στη Μονεμβασία, για μια πραγματική και μοναδική απόδραση και είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας διασφαλίσουμε μια ευχάριστη και όμορφη διαμονή, που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας.

Πρόσβαση:
Το «Rodi House»  βρίσκεται στο κεντρικό καλντερίμι, 50 μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία του Ελκομένου Χριστού.

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: +30 27320 61423 / +30 6944 140108
Email: gvounelakis@gmail.com

Πληροφορίες:
Επωνυμία επιχείρησης: «Rodi House»
Είδος καταλύματος: Τουριστική Επιπλωμένη Κατοικία
Αριθμός Μητρώου ΕΟΤ: 1248Κ91000348801

G-EZ117CQG76