UA-49499200-1

Μουντιάλ 2014: Το «πάρτι» ξεκίνησε με ένταση και ταραχές

13.6.2014_Μουντιάλ 2014 Το «πάρτι» ξεκίνησε με ένταση και ταραχέςΤο 20ό Παγκόσμιο Κύπελλο άνοιξε επίσημα τις θύρες του στο παγκόσμιο κοινό με τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Σάο Πάολο, στο γήπεδο που απόψε θα συγκρουστούν η Βραζιλία με την Κροατία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Το Μουντιάλ ξεκινά και για ένα μήνα θα αποτελέσει τον άξονα του σύμπαντος για τα εκατομμύρια των πιστών του ποδοσφαίρου. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε με ένα τρελό πάρτι, με πολύχρωμα κουστούμια και ρυθμούς λάτιν, υπό τους ήχους των φωνών της Τζένιφερ Λόπεζ, του ράπερ Πίτμπουλ και της Βραζιλιάνας Κλαούντια Λέιτε.

Νωρίτερα, πάντως, η περιοχή είχε γίνει τόπος εκτεταμένων επεισοδίων ανάμεσα σε διαδηλωτές και τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε σταθμούς του μετρό για να διαμαρτυρηθούν, ενώ προσπάθησαν να κλείσουν την κεντρική λεωφόρο που οδηγεί στο «Αρένα Κορίνθιανς».

Στο γήπεδο, περισσότεροι από 500 χορευτές προσπάθησαν να αναπαραστήσουν τη φύση της Βραζιλίας πέριξ μιας μηχανικής μπάλας. Η Τζένιφερ Λόπεζ έδρεψε απλόχερα το χειροκρότημα του κοινού, ο Πίτμπουλ σιγόνταρε στο… κέφι και η τελετή έφτασε στο τέλος της όταν στο γήπεδο αφίχθησαν οι αποστολές των δύο ομάδων για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει.

      Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76