UA-49499200-1

Με πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζεται η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

12-11-2016_%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, τα events των εκθετών και οι επισκέψεις επισήμων συνεχίζονται καθημερινά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Χθες Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, επισκεφθηκαν την έκθεση, ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς επίσης και αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Ινδονησίας, για να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις – εκθέτες.

Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στις 11 το πρωί έχει προγραμματίσει επίσκεψη ο Πρέσβης της Ιορδανίας Fawwaz Al- Eitan.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι  εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ).

Από ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών. Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα.

Κάθε μέρα γευτείτε… «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»! Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο. Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Μαγειρέματα» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους όλων των νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από την «γευστική παλέτα» των Πελοποννησιακών παραδοσιακών συνταγών, που θα ετοιμάζονται εκείνη την ώρα από τον Σεφ Βασίλη Γιαννόπουλο και Σεφ από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

12-11-2016_%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7 12-11-2016_%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας συμμετέχουν οι εξής επιχειρήσεις-εκθέτες με τα προϊόντα τους:
ΣΕΡΓΙΑΔΗ ΖΩΗ/ΣΑΠΟΥΝΙ ΖΩΗΣ: Καλλυντικά από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (σαπούνια, κηραλοιφές, καλλυντικά λάδια, υγρό σαπούνι, βούτυρα σώματος, κρέμες χειλιών)
ΓΟΥΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ξύλινα κομπολόγια-γυαλιά-πορτοφόλια, θρησκευτικές εικόνες
ΦΥΤΩΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ: Φυτώρια εσπεριδοειδών και ελιάς
ΑΦΟΙ Ν. ΒΕΚΡΑΚΟΥ ΟΕ: Προϊόντα καφέ, Espresso Hausbrandt, Προϊόντα εξοπλισμού, μηχανήματα
ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Χειροποίητα σανδάλια, δερμάτινα είδη, κοσμήματα από felt soutche και δέρμα, κασκόλ και εσάρπες από felt
Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετέχει και ομάδα της Γιορτής Ελιάς και Λαδιού με της εξής επιχειρήσεις:
ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Οίνοι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης, Οίνοι Βιολογικής Γεωργίας
ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΣΕΦΕΡΛΗ-ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές
G-FISH ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ: Προϊόντα πέστροφας, σολομού, οξύρυγχου
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ. – ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ): Παξιμάδια, αρτοποιήματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής
ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΟΥΡΛΑ: Φυτώρια ελιάς, ελιές Bonsai
SOTIRALE BIO-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΩΤΗΡΑΛΗΣ: Μέλι, γύρη, υδρόμελο, φυσική κρέμα μελιού, βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, λάδι
ΤΣΙΚΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Σύγκλινο, λουκάνικα, παραδοσιακά προϊόντα χοιρινού κρέατος
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ: Μέλι, προϊόντα κυψέλης
ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές & προϊόντα με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ): Παξιμάδια, αρτοποιήματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής
ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ”ΛΙΘΟΣ”: Ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, σύκα
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ: Προϊόντα ζύθου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016,  09:00 – 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης
B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι ξένοι αγοραστές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ
MARKETING. Ενημερωτική ημερίδα του portal Καλημέρα Αρκαδία για την ενημέρωση επιχειρηματιών για σύγχρονους  και αποδοτικούς τρόπους προώθησης των επιχειρήσεων, με σκοπό την άμεση και στοχευμένη ενημέρωση του διαδυκτιακού κοινού, μέσα από το συναισθηματικό Marketing.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 12:00 – 17:00 στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ. Ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραδοσιακές Πελοποννησιακές συνταγές.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 20:00 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Η έκθεση κλείνει τις πύλες της με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη, το Λύκειο Ελληνίδων, παράρτημα Τρίπολης και το Δήμο Τριφυλίας και με ορχήστρα τους: Κώστας Μήτσης και Σταυρούλα Δαλιάνη τραγούδι, Νίκος Φιλιππίδης κλαρίνο, Γιώργος Μαρινάκης βιολί, Κώστας Φιλιππίδης λαούτο και Χρήστος Λυκουρέντζος κρουστά.

Εκδηλώσεις happenings στα περίπτερα των εκθετών

Σάββατο και Κυριακή 12 και 13 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:30 π.μ.έως τις 10:00 μ.μ.,  η εταιρεία ORIFLAME διοργανώνει «Oriflame Beauty Party», με αισθητικό και μακιγιέζ της εταιρίας.  Δωρεάν μακιγιάζ, συμβουλές και περιποίηση επιδερμίδας, δώρα και εκπλήξεις. Για την καλύτερη λειτουργία (ραντεβού), μπορείτε να καλέσετε στο 6977060622.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 12:00 το μεσημέρι επισκεφτείτε το περίπτερο του Arts & Crafts, για να δείτε από κοντά τον ζωγράφο Ηλία Ματθαιόπουλο να δημιουργεί από την αρχή έναν πίνακα ζωγραφικής.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, 2-3 φορές την ημέρα εντός και μπροστά από το περίπτερό της ετοιμάζει χορευτικές παντομίμες διάρκειας περίπου 5 λεπτών.  Το Σαββατοκύριακο οι παραστάσεις θα γίνονται ανά δίωρο – τρίωρο, 2 φορές το πρωί και 3 το απόγευμα. Την Κυριακή το βράδυ στις 20:00 στο περίπτερό θα γίνει η κλήρωση του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των δώρων.

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 τα απογεύματα, στον χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης, το γυμναστήριο Golden Gym κάνει επιδείξεις πολεμικών τεχνών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17:00 – 22:00 και το Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:00.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη
ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης

 

Check Also

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στη διεθνή έκθεση οίνου στη Βερόνα της Ιταλίας

Η Ελλάδα, μετά από πολλά έτη απουσίας, συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στην διεθνή έκθεση οίνων …

G-EZ117CQG76