UA-49499200-1

Κύπελλο Ελλάδας: Χανιά – Απόλλων Σμύρνης 1-1

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-soccer-ball-vintage-background-image16709605

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση των Χανίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ελλάδας, που διεξήχθη στην πόλη της Κρήτης και έληξε 1-1.

Το αποτέλεσμα δίνει κάποιο προβάδισμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», που θα έχει τη ρεβάνς στη Ριζούπολη, σε κάθε περίπτωση όμως αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει την παραμικρή συγκίνηση, αλλά στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η κατάσταση διαφοροποιήθηκε.

Οι ομάδες έψαξαν το γκολ, με τα Χανιά να απειλούν πρώτα με σουτ του Ρόχας στο 48΄ (μόλις άουτ), ενώ στο 56΄ οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή.

Στο σημείο εκείνο ο Κρητικός σούταρε, ο Πιτκά απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε πάλι στον Κρητικό που ξανασούταρε, για να εισπράξει δεύτερο «όχι» από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Τελικά ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Σουάνη στο 76ο λεπτό, πέναλτι που είχε κάνει ο τερματοφύλακας Σικαλιάς ανατρέποντας τον Βάντερσον.

Η αθηναϊκή ομάδα δεν το χάρηκε για πολύ, όμως, αφού πέντε λεπτά αργότερα και με τα Χανιά να ασκούν μεγάλη πίεση έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Κρητικού, σε εκτέλεση κόρνερ του Γκονζάλες.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Φώτο: fcapollon.gr

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76