UA-49499200-1

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τίμησε τους δωρητές της

14-11-2016_Η-Αστυνομική-Διεύθυνση-Πελοποννήσου-τίμησε-τους-δωρητές-της

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12.11.2016), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, εκδήλωση προς τιμήν προσώπων και εταιρειών, που πραγματοποίησαν δωρεές σε υπηρεσίες της.

Η εκδήλωση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε ως αναγνώριση της σημαντικής τους προσφοράς, στην εκπλήρωση του έργου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στο κοινωνικό σύνολο.

Τιμήθηκαν συνολικά δεκαεπτά (17) φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, καθώς προσέφεραν αυτοκίνητα, δίκυκλες μοτοσικλέτες και λοιπό εξοπλισμό, που αξιοποιήθηκαν άμεσα και ενίσχυσαν την καθημερινή αστυνόμευση.

Με αφορμή την εκδήλωση, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου δώρισαν δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ως συμβολική ένδειξη στήριξης για τα προβλήματα που καθημερινά βιώνουν τα άτομα με αναπηρία.

14-11-2016_Η-Αστυνομική-Διεύθυνση-Πελοποννήσου-τίμησε-τους-δωρητές-της_1

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε εκ μέρους της Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, τους δωρητές, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας την οποία βιώνουμε, μας δώρισαν περιπολικά οχήματα, δίκυκλες μοτοσικλέτες, αλλά και υλικά όπως κράνη δικυκλιστών και αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία άμεσα τέθηκαν στη διάθεση της αστυνόμευσης».

Ευχαριστίες απεύθυνε σε όλουςτους απλούς πολίτες, συλλόγους, εταιρίες, αλλά και την Τοπική μας Αυτοδιοίκηση, σε όλα τα επίπεδα της, οι οποίοι όπως είπε «κατά καιρούς και σύμφωνα πάντοτε με την ευχέρειά τους, βοηθούν και υποστηρίζουν το έργο μας», ιδιαίτερως δε ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, για την προμήθεια μεγάλου αριθμού οχημάτων και μοτοσυκλετών, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ τα έτη 2014 και 2015, ενώ όπως τόνισε σε εξέλιξη βρίσκεται παρόμοια διαδικασία για νέα προμήθεια οχημάτων.

Τέλος ξεχωριστές ευχαριστίες έδωσε στις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας μας, για την αδιάκοπη προσφορά υλικών και εφοδίων, απαραίτητων για την λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι ως στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ως πολίτες, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, να αναδεικνύουμε και να εκτιμάμε αυτήν την προσφορά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Σε μια εποχή, όπου η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί την χώρα μας και οι αντοχές της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, οι προσφορές σας έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία, μια και με αυτό τον τρόπο αναπτερώνεται το ηθικό φρόνημα των αστυνομικών και ενισχύεται το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία και στην Πολιτεία, την οποία εμείς υπηρετούμε και στηρίζουμε»

Από τα τιμώμενα φυσικά πρόσωπα και εταιρίες, προσήλθαν και παρέλαβαν, τιμητικές πλακέτες από την Ελληνική Αστυνομία:

 • Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Αρκάδιος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου,
 • Εκπρόσωπος της εταιρίας COSTAMARE SHIPPING COMPANY SA,
 • Εκπρόσωπος της εταιρίας JAROSITE LTD,
 • Εκπρόσωπος του κ. Ιωάννη Καϋμενάκη,
 • Ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Απανταχού Βασκινιωτών,
 • Εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
 • Η κ. Ειρήνη Σιαμαντζούρα,
 • Εκπρόσωπος του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη,
 • ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, για τον κ. Κωνσταντίνο Γουλανδρή,
 • Η κ. Πολυτίμη Μεταξά,
 • Ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, από τον «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟΝ» Οίκο Φιλοξενίας,
 • Εκπρόσωπος της EUROBANK/ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ,
 • Ο κ. Δημήτριος Τυροβολάς,
 • Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κορινθίας,
 • Εκπρόσωπος του κ. Γεωργίου Φραγκίστα και
 • Εκπρόσωπος του κ. Αντωνίου Ευδαίμονα,

ενώ, για την προσφορά της τιμήθηκε και η εταιρία ΜΕΤΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

14-11-2016_Η-Αστυνομική-Διεύθυνση-Πελοποννήσου-τίμησε-τους-δωρητές-της_2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Βουλευτής Αρκαδίας Γεώργιος Παπαηλίου, ο Βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος του Δημάρχου Τρίπολης Αναστάσιος Κακλαμάνος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, ο Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Μητρόπουλος, ο Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Γεωργόπουλος, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Πολιτικών Υπαλλήλων Πελοποννήσου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι των ενώσεων Αποστράτων Στρατού Ξηράς και Σωμάτων Ασφαλείας, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου με Αναπηρία Αρκαδίας και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Check Also

Εξετάσεις για Χαρισματικά Παιδιά στην Καλαμάτα από το Κολλέγιο Ανατόλια

Έως τις 19 Φεβρουαρίου 2024 μαθητές και μαθήτριες από Β΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου …

G-EZ117CQG76