UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Έλα να ζήσεις την μαγεία των Χριστουγγένων με ένα κλικ

Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας και αυτή την τόσο διαφορετική  χρονιά, καινοτομεί και προσκαλεί τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά, να ζήσουν την μαγεία  των Χριστουγέννων ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και LIVE STREΑMING!

Με φαντασία  και εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής η εταιρία παραγωγής και παρουσίασης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων LONG VEHICLE PRODUCTIONS, ως αντιπρόταση  στη  ματαίωση των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων λόγω  COVID-19, δημιούργησε ένα Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό (anti-covid) χωριό!

Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας εξασφάλισε μια θέση στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα, η οποία  έχει εγκατασταθεί  στη ιστοσελίδα του Δήμου (www.monemvasia.gov.gr) και του Nομικού προσώπου (www.nomikomonemvasias.gr).

Για είκοσι πέντε ημέρες, από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου, θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο (8:00 έως 00:00). Από αυτές οι 6 ώρες θα είναι live (16:00 έως 22:00). Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα «πλούσιο» άκρως Χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό – δημιουργικό πρόγραμμα, φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν και να δημιουργήσουν προκειμένου…να μην βιώσουν την έλλειψη των χριστουγεννιάτικων εορτών,

«Το 2020  είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας. Πολλά  άλλαξαν ή αλλάζουν στην καθημερινότητά μας. Η αξία όμως της προσφοράς στα παιδιά παραμένει σταθερή, ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας κυρία Αλειφέρη Παναγιώτα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά χαρούμενη, με υγεία, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες».

Check Also

Έκθεση φωτογραφίας για τον Καβομαλιά στην πινακοθήκη Αχιλλέα Βαρβαρέσου

Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Καβομαλιάς: από φως και πέτρα», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην …

G-EZ117CQG76