UA-49499200-1

ΑΕ Σπάρτη – Βύζας Μεγάρων: 4 – 0

4.4.2016_ΑΕ Σπάρτη-Βύζας Μεγάρων-4-0

Την Kυριακή 3 Απριλίου 2016, η ΑΕ Σπάρτη επικράτησε με το εντυπωσιακό 4 – 0 επί του Βύζαντα Μεγάρων, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της, διατηρώντας την διαφορά των έξι (6) βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος.

Η «Βασίλισσα» του Νότου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, στην πιο ευρεία νίκη της φετινής σεζόν, κόντρα στην ομάδα των Μεγάρων και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τη σταματήσει για τη Football League.

Το ματς παρακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος βρισκόταν στη Σπάρτη μαζί με τους συνεργάτες του. Ο ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕ Σπάρτη, μπήκε στο Δημοτικό Στάδιο πέντε λεπτά πριν τη σέντρα και απόλαυσε την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου με την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Τα γκολ της ΑΕ Σπάρτη σημείωσαν οι Οικονομόπουλος (11′), Αναστασάκος (57′), Ηλιόπουλος (62′) και Μπιταξής (77′)

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη : Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Γέσιτς (11′ Ηλιόπουλος), Κοιλιάρας, Οικονομόπουλος (69′ Μπιταξής), Αναστασάκος (66′ Κρεββατάς), Βιγιαφάνε, Αναστασόπουλος.

Βύζας Μεγάρων : Λαμπρόπουλος, Λιούρας, Ρόπας, Βουρνάζος, Σταυρόπουλος, Αλεβίζος, Παιδάκης, Ρόγκας, Μειμεαρίδης, Κλωνάρης, Κουσίδης.

ΦΩΤΟ: Photoreporter.gr

Πηγή: sportsup.gr

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76