UA-49499200-1

Έρχεται η Παγκόσμια Ημέρα Κιθάρας

Η Παγκόσμια Ημέρα Κιθάρας καθιερώθηκε το 2021 με πρωτοβουλία του κιθαρίστα – συνθέτη – καθηγητή Γιώργου Φουντούλη, υπό την αιγίδα της UNESCO  και δεκάδων διεθνών Φορέων υψηλού κύρους και μεγάλης εμβέλειας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Κιθάρας κοινοποιήθηκε στις χώρες μέλη του ΟΗΕ και θα εορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 18 Οκτωβρίου, με τον πρώτο επίσημο εορτασμό να αναμένεται τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021. Εναλλακτικά η περίοδος εορταστικών εκδηλώσεων μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες μέρες, πχ. από 15 ως 20 Οκτωβρίου.

Κάθε Φορέας μπορεί να γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κιθάρας με τον δικό του τρόπο και προαιρετικά μπορεί να στέλνει έγκαιρα τον προγραμματισμό του στη  Συντονιστική Ομάδα, για να προβάλλεται στο γενικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ημέρας Κιθάρας.

Όσοι Φορείς ή πρόσωπα επιθυμούν να λάβουν επίσημη εκπροσώπηση και να συντονισθούν με το κεντρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Συντονισμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κιθάρας για να τους αποσταλλούν πληροφορίες και υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/worldguitardayofficial
E-mail:  info@foudoulis.grinfo@world-guitar-day.com ,info@worldguitarday.gr

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76