UA-49499200-1

Thin positive

3.8.2016_thin-positive

Το βιβλίο του Ευάγγελου Ζουμπανέα με τίτλο «Thin positive: Μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο καταξιωμένος διαιτολόγος και συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας παρουσιάζει στο νέο του βιβλίο όσα συνέλεξε χάρη στην εμπειρία δεκαετιών. Στις σελίδες του βιβλίου:
✔  επισημαίνεται η ανάγκη για πρόσληψη τροφών με υψηλή θρεπτική αξία, ποιες είναι αυτές και πώς μπορεί κανείς να χτίσει μια υγιεινή διατροφή.
✔  δίνονται με πρακτικό τρόπο οι ιδιότητες κάθε κατηγορίας τροφών και εξηγείται γιατί είναι απαραίτητο να τις καταναλώνουμε, κι όχι μόνο επειδή το συστήνουν οι γιατροί, οι διατροφολόγοι ή κάποια αυθεντία.
✔  είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και για το κοινό αλλά και για τους διατροφολόγους. Οι τελευταίοι θα λάβουν την εμπειρία δεκαετιών και χιλιάδων περιστατικών ως απόσταγμα όσων δεδομένων λειτουργούν και φέρνουν αποτελέσματα.
✔  εκπαιδεύει στη χρήση της τροφής μέσα από την κατανόηση των διατροφικών επιλογών και μας καθιστά ικανούς να το πράξουμε με τρόπο εύκολο και κατανοητό.
✔  και, τέλος, απαντάει στο βασικό ερώτημα: «Τι πρέπει να τρώμε για να είμαστε υγιείς και λεπτοί;», καθώς η ίδια η υγεία εμπεριέχει στις ιδιότητές της την έννοια του φυσιολογικού σωματικού βάρους.
Η προσέγγιση καλύπτει το σημαντικότερο μέρος του πληθυσμού και θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να κάνουν ένα τεράστιο άλμα στην ποιότητα ζωής τους με την εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων στους τομείς της υγείας και της διατροφής. Πρόκειται για μια δουλειά που συνεισφέρει σημαντικά στην ελληνική και τη διεθνή βιβλιογραφία του χώρου. Το βιβλίο είναι συνέκδοση με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ.

Πηγή: clickatlife.gr

Check Also

«Ρωγμή του Θάρρους» από τον Θεόδωρο Σταυριανόπουλο

Την Τετάρτη το απόγευμα, 13 Απριλίου 2022, στον όμορφο χώρο του παραλιακού καταστήματος – καφέ …

G-EZ117CQG76