UA-49499200-1

Super League: Σέντρα με το ενδιαφέρον στη Λιβαδειά

10-9-2016_super-league

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, η πιο σημαντική εκ των οποίων θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και στον Παναθηναϊκό.

Η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής (η 1η και η 2η θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα ορίσει προσεχώς η διοργανώτρια αρχή)θα ανοίξει στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα αμα τη επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» θα υποδεχθεί τον Πλατανιά (16:00), σε παιχνίδι που είναι εντελώς αμφίρροπο.

Εξίσου «ανοικτό» σε κάθε αποτέλεσμα είναι και το ματς που ακολουθεί στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης (18:15). Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, το συγκρότημα του Μάκη Χάβου έχει ενισχυθεί σημαντικά στην καλοκαιρινή περίοδο και σαφώς είναι ικανό για το καλύτερο.

Με περίπου 2.000 οπαδούς στο… πλευρό του ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (20:30). Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη Super League και να αποκτήσουν καλή ψυχολογία ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους ομίλους του Europa League.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76