UA-49499200-1

Startup Grind Athens με τον CEO & co-Founder του Skroutz


27.10.2014_Startup Grind Athens με τον CEO & co-Founder του Skroutz_1Μετά από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Startup Grind στην Αθήνα, ο νέος θεσμός των startups στην πόλη συνεχίζει δυναμικά με το δεύτερο event του. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο χώρος του InnovAthens και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού. Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 100 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs εγκαθιστά πλέον και στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.27.10.2014_Startup Grind Athens με τον CEO & co-Founder του Skroutz_2Η δεύτερη εκδήλωση του Startup Grind Athens θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Στις 7 υποδεχόμαστε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, CEO & co-Founder του Skroutz. Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου γεννήθηκε το 1976 και είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας και ξεκίνησε την πρώτη έκδοση του www.skroutz.gr ως hobby project το 2004. Σε συνεργασία με τον Βασίλη Δήμο ίδρυσαν την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών Forty Two, η οποία υπήρξε αρωγός για την τεχνική/προγραμματιστική συντήρηση και εξέλιξη της μηχανής του Skroutz.

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Δημήτρη Λιτσικάκη, Chapter Director του Startup Grind Athens, σε μια διαδικασία που ονομάζεται fireside chat. Το κοινό θα έχει και αυτό την ευκαιρία να συμμετέχει στην συζήτηση με ερωτήσεις στο τέλος της συνέντευξης. Θα ακολουθήσει δημιουργικό networking όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με επενδυτές, VC’s, founders, επιχειρηματίες, developers και designers.

Startup Grind AthensΗμερομηνία: Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, Ώρα: 6μμ

Χώρος: InnovAthens

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: 2130109300

Συμμετοχή: http://www.eventbrite.com/e/startup-grind-athens-hosts-george-chatzigeorgiou-skroutz-tickets-13615998819

(Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση καθότι θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα.) 

Agenda18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Γιώργο Χατζηγεωργίου

20:00 – Networking

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76