UA-49499200-1

Say Thanks: Βίντεο – κάρτες για «ευχαριστώ» σε έναν φίλο

15.11.2014_Say Thanks βίντεο - κάρτες για «ευχαριστώ» σε έναν φίλο
Το Say Thanks δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων video cards για τους φίλους στο Facebook.

Ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει σε έναν χρήστη να πει «ευχαριστώ» σε έναν φίλο του δημιουργώντας ένα βίντεο- κάρτα, παρουσίασε το Facebook.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του «βασιλιά» των κοινωνικών δικτύων, οι  φίλοι του χρήστη βρίσκονται στον πυρήνα της εμπειρίας του  Facebook, και «πάντα αναζητούμε νέους τρόπους να σας βοηθούμε να γιορτάζετε αυτές τις φιλίες».

Το Say Thanks, όπως προαναφέρθηκε, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων video cards για τους φίλους στο Facebook: ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί ένα τέτοιο βίντεο «με έναν φίλο, το έτερον ήμισυ, έναν συγγενή, έναν συνεργάτη, έναν παλιό φίλο- ή οποιονδήποτε άλλο στη ζωή σας που θα θέλατε να ‘γιορτάσετε’». Επίσης, δεν υπάρχει όριο στο πόσα βίντεο μπορεί ο χρήστης να δημιουργήσει και να μοιραστεί.

15.11.2014_Say Thanks  βίντεο - κάρτες για «ευχαριστώ» σε έναν φίλο_1

Για τη δημιουργία ενός βίντεο Say Thanks, ο χρήστης πρέπει να επισκεφθεί τη διεύθυνση facebook.com/thanks. Μόλις επιλεγεί ο φίλος προς «ευχαριστία», το Facebook δημιουργεί ένα preview του βίντεο. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού theme και το edit φωτογραφιών και δημοσιεύσεων που χαρακτηρίζουν τη σχέση μεταξύ των δύο.

Όταν ο χρήστης κρίνει πως το βίντεο τον ικανοποιεί, τότε πατά «Share», ενώ υπάρχει η επιλογή γραφής ενός προσωπικού χαρακτήρα μηνύματος πριν τη δημοσιοποίηση. Το βίντεο θα εμφανιστεί στο timeline και ο φίλος θα είναι tagged, έτσι ώστε να εμφανιστεί και στο δικό του timeline.

Το Say Thanks κυκλοφόρησε χθες τόσο σε desktop όσο και mobile σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ινδονησιακά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και τουρκικά.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76