UA-49499200-1

Office για iPad από τη Microsoft

28.3.2014_Office για ipadΜία έκδοση της σουΐτας εφαρμογών γραφείων Office για iPad παρουσίασε η Microsoft την Πέμπτη. Επίσης, παρουσιάστηκαν εφαρμογές Office για iPhone και Android,ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε και το Enterprise Mobility Suite, ένα σετ υπηρεσιών cloud που απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν εργαλεία διαχείρισης εταιρικών δεδομένων και υπηρεσιών σε συσκευές που χρησιμοποιούνται στον χώρο εργασίας και στο σπίτι.

Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του Microsoft Azure Active Directory Premium και βελτιώσεις στο Windows Intune.

«Η Microsoft επικεντρώνεται στο να παρέχει υπηρεσίες cloud σε όλους, σε κάθε συσκευή. Είναι μία μοναδική προσέγγιση που επικεντρώνεται στους ανθρώπους – επιτρέποντας τη χρήση των συσκευών που αγαπάτε, την εργασία με τις υπηρεσίες που αγαπάτε και με έναν τρόπο ο οποίος λειτουργεί για το ΙΤ και τους developers» δήλωσε ο Σάτια Ναντέλα, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Από χθες οι συνδρομητές του Office 365 μπορούν να προσθέσουν το iPad στη λίστα των επιλεγμένων συσκευών τους στη συνδρομή τους, και να δημιουργήσουν και διαχειριστούν έγγραφα με το Word for iPad, PowerPoint for iPad και Excel for iPad. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες ως δωρεάν downloads από το App Store, επιτρέποντας σε χρήστες να διαβάσουν και να παρουσιάσουν έγγραφα, spreadsheets και παρουσιάσεις. Το Office for iPad θα είναι δωρεάν όσον αφορά στην χρήση του για σκοπούς ανάγνωσης και παρουσίασης, ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, η δημιουργία και διαχείριση/ επέμβαση σε αρχεία προϋποθέτουν την ύπαρξη συνδρομής στο Office 365.

Το Microsoft Office για iPad είναι διαθέσιμο σε 29 γλώσσες. Οι εφαρμογές απαιτούν iOS 7.0 και άνω. Τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Intune και το Azure Active Directory Premium θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο, ενώ η Enterprise Mobility Suite θα κυκλοφορήσει μέσω των Microsoft Volume Licensing channels την 1η Μαΐου.

Σύμφωνα με το BBC, μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, το Word ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των πιο δημοφιλών εφαρμογών για iPad στο app store της Apple. To Excel και το Powerpoint βρέθηκαν επίσης ψηλά, στην τρίτη και την τέταρτη θέση.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76