UA-49499200-1

«Monemvasia Run Challenge» στη Μονεμβασιά

Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στη Μονεμβασία, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, με την επωνυμία «Monemvasia Run Challenge».

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει:

  • Παιδικό δρόμο από την Πύλη του Κάστρου μέχρι τον τερματισμό στην περιοχή της Πλάκας (1,5 χλμ),
  • Αγώνα δρόμου από την Πύλη του Κάστρου, διαδρομή μέσα στη Μονεμβασία έως και τον τερματισμό στην περιοχή της πλάκας (3 χλμ) και
  • Μεγάλο αγώνα δρόμου με εκκίνηση από την Πύλη του Κάστρου, παραλιακή διαδρομή έως την περιοχή της Αγίας Παρασκευής και επιστροφή για τερματισμό στην περιοχή της Πλάκας (10 χλμ.).

Για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί της διεθνούς ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και της AIMS.

Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος για τυχόν ενστάσεις από την τεχνική επιτροπή του αγώνα.

Μετά τον τερματισμό, οι επαγγελματίες συμμετέχοντες στο αγώνισμα των 10km θα έχουν τη δυνατότητα μέτρησης του γαλακτικού οξέως στο αίμα τους δωρεάν στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο της κας Κικής Μπέλεση Κακκάβα που βρίσκεται απέναντι από την περιοχή του τερματισμού

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://www.monemvasiarun.gr

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής, λήγει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 24:00. Την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Κυριακή 30-09-2018) οι διοργανωτές θα δεχθούν πολύ περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Το αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες είναι

  1. 10km: 5 €
  2. Δρόμος 3km: 5€
  3. Δρόμος 1500m: δωρεάν

Το κόστος συμμετοχής θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής το Σαββάτο 29-09-2018 και την Κυριακή 30-09-2018.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικό t-shirt.

Τα έσοδα των αγώνων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν στο Δήμο Μονεμβάσιας για κοινωνικό σκοπό.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει εξασφαλίσει έκπτωση για τους συμμετέχοντες σε καταλύματα διαμονής, καθώς και σε εστιατόρια της περιοχής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Γιώργο Ζέριγγα, στο τηλ: 6981246161 ώρες 18:00-20:00 και στο e-mail: monemvasiarun@gmail.com

Επισημο site: http://www.monemvasiarun.gr
Facebook: https://www.facebook.com/monemvasiarunchallenge/

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76