UA-49499200-1

Europa League: Από τη Φινλανδία ξεκινά η δοκιμασία για τον Αστέρα Τρίπολης

17.7.2014_Από τη Φινλανδία ξεκινά η δοκιμασία για τον Αστέρα ΤρίποληςΗ νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά από σήμερα για τον Αστέρα Τρίπολης, που θα αντιμετωπίσει στο Ούλου της Φινλανδίας τη Ροβανιέμι στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες για τον β΄ προκεριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η αρκαδική ομάδα θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ελλάδα, απέναντι πάντως σε αντίπαλο σαφώς πιο έτοιμο καθώς το συγκρότημα από τα μέρη του Άη Βασίλη βρίσκεται ήδη σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα.

«Μειονέκτημά μας είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς έχουμε αρχίσει προπονήσεις περίπου ένα μήνα τώρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αμφίρροπο και για τους δύο» υπογράμμισε στις χθεσινές δηλώσεις του ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, ενώ ενώ για την αντίπαλό του επισήμανε πως «έχουμε δει αρκετά παιχνίδια της, είναι καλή ομάδα».

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Έλληνα προπονητή στις προπονήσεις, ο Αστέρας Τρίπολης είναι πιθανό να ξεκινήσει με τους Μπαντή, Παντελιάδη, Γκόιαν, Λούι, Ζησόπουλο, Νίκο, Ουσέρο, Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Ντε Μπλάσις και Μπαράλες.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76