UA-49499200-1

Champions League: Με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε ο Ολυμπιακός

28.8.2014_Με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε ο ΟλυμπιακόςΣτον Α΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός, μαζί με τις πρωταθλήτριες Ισπανίας, Ιταλίας και Σουηδίας, δηλαδή τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε, αντίστοιχα. Η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», δήλωσε ότι δεν είναι άσχημη για την ομάδα του. «Είναι δυο πολύ επικίνδυνες ομάδες, το γνωρίζαμε πως η κλήρωση αυτή έχει τέτοιους κινδύνους. Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση. Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα πέσουμε με δυνατές ομάδες. Υπήρχαν καλύτερες επιλογές, αλλά πάντα πρέπει να αγωνίζεσαι» είπε.

Συγκριτικά με την περυσινή κλήρωση ο Μίτσελ ανέφερε πως «η φετινή είναι παρόμοια με την περσινή στα χαρτιά. Μπενφίκα και Παρί είναι δυο ομάδες που ήταν πολύ πιο δυνατές από εμάς, όμως πιο μεγάλη είναι η χαρά μας. Μου αρέσει ο όμιλος. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά. Φαβορί σίγουρα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους, όμως αισθάνομαι πως μπορούμε να παλέψουμε καλά».

Όσο για το στόχο του Ολυμπιακού; «Αυτό που ελπίζουμε και περιμένουμε από την ομάδα είναι να έχει το ίδιο καλό επίπεδο σε όλα τα ματς που θα δώσουμε. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων διότι αυτή η ομάδα μπορεί να μεταμορφώνεται στην Ευρώπη».

Ερωτηθείς για τις θέσεις στις οποίες θα πρέπει να πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα του, απάντησε: «Πρόσφατα χάσαμε τον Σάμαρη που ήταν βασικός πέρυσι, παρόλο που έχουμε τον Εντινγκά, ο οποίος μας βοήθησε πολύ φέτος. Θα θέλαμε ενίσχυση στην επίθεση».

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76