UA-49499200-1

800.000,00 ευρώ για τη συντήρηση των δρόμων προς Γεράκι και Κρεμαστή

28.3.2016_Συντηρούνται οι Επ. Οδοί Παπαδιάνικα-Δαιμονιά και Δαιμονιά-Ελίκα

Δημοπρατήθηκε, την Τρίτη  19 Ιουλίου 2016, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 4 Επ.Ο. ΣΠΑΡΤΗ – ΓΕΡΑΚΙ- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠ.Ο. ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΙΔΙΑΣ –ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΚΡΕΜΑΣΤΗ», προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ

Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα,  δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί  κύριο οδικό άξονα της Περιφερειακής μας Ενότητας προς την ανατολική Λακωνία, που χρήζει συνεχούς συντηρήσεως λόγω του αυξημένου φόρτου κυκλοφορίας που δέχεται καθημερινά. Άλλωστε στο συγκεκριμένο δρόμο εκτελείται με γοργούς ρυθμούς το έργο της γεφύρωσης του Πόρου και της παράκαμψης Γερακίου που θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια και θα συντόμευση τον χρόνο πρόσβασης στην περιοχή.

Check Also

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών: Απολογισμός Δράσης για το 2023

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου …

G-EZ117CQG76