UA-49499200-1

3o Laconia Summer Basketour στο Δήμο Μονεμβασίας

Η διοργάνωση που πλέον έγινε θεσμός, το Laconia Summer Basketour, έρχεται για 3η συνεχή χρονιά να ταράξει τα αθλητικά δρόμενα της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου 2018, το Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας θα φορέσει τα αθλητικά του για να υποδεχθεί τόσο τους αγώνες του 3on3 (4-5/8), όσο και αυτούς του Πρωταθλήματος 5on5 (7-11/8).

Την παρουσίαση του 3ου Laconia Summer Basketour για ακόμα μία χρονιά επωμίζεται η παρουσιάστρια του Epsilon TV και της εκπομπής Splash, Έλενα Κρεμλίδου η οποία δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για μια ακόμη χρονιά θα βρεθώ στο Laconia Summer Basketour, μια διοργάνωση η οποία ήταν από τις αγαπημένες μου πέρυσι το καλοκαίρι. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα που θα είμαι μαζί σας στο Κλειστό των Μολάων και αν πέρυσι καταφέραμε να το γεμίσουμε, φέτος θέλω να μην χωράμε».

Από το παρκέ της Basket League, έρχονται οι μαζορέτες Blue Fires της Κύμης για να βάλουν φωτιά στο Κλειστό των Μολάων με τις εκρηκτικές τους χορογραφίες.

Στο πλαίσιο των αγώνων του 3ου Laconia Summer Basketour 2018, θα πραγματοποιηθεί το 16ο «Τζαμπολ Αγάπης». Μαθητές και μαθήτριες της ειδικής αγωγής με μικρούς καλαθοσφαιριστές από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ Μολάων, θα αγωνιστούν μεταξύ μικρού και μεγάλου τελικού το Σάββατο 11/8 με σύνθημα «Όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι ίδιοι με μία μπάλα μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά».

Οι συμμετοχές του πρωταθλήματος 5on5 έχουν «κλειδώσει» την ώρα που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το τουρνουά του 3on3. Οι επαγγελματίες παίκτες από την μεριά τους για ακόμα μία χρονιά δηλώνουν το παρόν στην διοργάνωση και είναι έτοιμοι για νέες επιτυχίες.

«Όσο υποχρεωμένος αισθάνομαι να κάνω προπόνηση με την ομάδα μου, τόσο υποχρεωμένος αισθάνομαι το να βρίσκομαι σε τέτοιες εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς. Φέτος η προσπάθεια που θα κάνουμε, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από ότι τις προηγούμενες», αναφέρει ο ύψους 2.02 φόργουοντ, Αλέξανδρος Σιγκούνας που φέτος θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ρεθύμνου στη Basket League.

Από την μεριά του ο παίκτης της Α1 με την Κύμη, Κωστής Εζόμο τονίζει: «Από την πρώτη χρονιά που βρεθήκαμε κι εγώ και ο Άκης Καλλινικίδης στην περιοχή η τοπική κοινωνία και ο κόσμος στο σύνολο του μας έχει αγκαλιάσει και είναι σαν να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο χωριό σου και να επισκέπτεσαι τους φίλους σου. Καλούμε τον κόσμο για άλλη μια χρονιά να στηρίξει αυτή την προσπάθεια».

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του 3oυ Laconia Summer Basketour, στις 20:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων

Χορηγοί του 3ου Laconia Summer Basketour είναι οι Tzante Restaurant/Cafe, Cafe Espresso Bar, Lakonia Magazine, Οινόμελο, Ημίχρονο Σπορ, Biogreco, 2p Design Studios, Βίκος ΑΕ και χορηγός επικοινωνίας το Life FM 88.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76