UA-49499200-1

3ο Χαριστικό Παζάρι Δήμου Μονεμβασίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού  Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας, προσπαθώντας να αναδείξει την αξία της αλληλεγγύης ως τρόπο σκέψης, δράσης και αντιμετώπισης των οικονομικών αλλά και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουμε, αποφάσισε τη διοργάνωση του 3ου  Χαριστικού – Ανταλλακτικού  Παζαριού, την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Συκέας.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Kυριών και Δεσποινίδων, στην πλατεία της Συκέας

Καλούνται όλοι να προσφέρουν ότι δεν χρειάζονται αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο, (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, cd, εργαλεία κτλ), βοηθώντας έτσι  κάποιους συμπολίτες μας να αποκτήσουν  αγαθά που τους είναι απαραίτητα και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να  πάρουν εντελώς δωρεάν, ότι τους είναι χρήσιμο από τα είδη που θα προσφερθούν.

Με τον τρόπο αυτό  επαναχρησιμοποιούνται αγαθά που θα έμεναν για χρόνια αχρησιμοποίητα στα ντουλάπια μας ή θα πήγαιναν για πέταμα.

Επίσης, μέσα από τέτοιες δράσεις δημιουργούνται ανθρώπινες σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη, την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη και αυτό είναι  το πιο σημαντικό.

Όσα είδη περισσέψουν θα σταλούν σε ιδρύματα με φιλανθρωπικό έργο.

Ώρες λειτουργίας του παζαριού: 10:30 π.μ. έως 7:30μ.μ.

Tο Δ.Σ. του Νομικού  Προσώπου ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους για τη συμμετοχή  και τη συνεργασία σας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σας περιμένουμε στο χώρο διεξαγωγής του παζαριού να ζήσουμε μαζί τη νέα εμπειρία, να ανταλλάξουμε απόψεις και οπλισμένοι με πείσμα και δύναμη να συνεχίσουμε ενάντια στην απομόνωση, τη μιζέρια και τα κοινωνικά αδιέξοδα».

Check Also

Στη Μονεμβασιά το γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Μια στάση στη Μονεμβασιά πραγματοποίησε σήμερα το γαλλικό ιστιοφόρο “Belem” το οποίο πρόκειται να μεταφέρει …

G-EZ117CQG76