UA-49499200-1

Όταν ο Νίκος Καζαντζάκης εμπνέει την εικαστική κοινότητα

Ξεκινά σήμερα στο Μερόπειο Ίδρυμα η διεθνής έκθεση εικαστικών για το έργο του Νίκου Καζαντζάκη.

Μια σπουδαία εικαστική έκθεση ξεκινά σήμερα στο κέντρο της πόλης, με θέμα το επιδραστικό έργο του σπουδαίου Έλληνα Νίκου Καζαντζάκη. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών του 2017 ως έτος Καζαντζάκη

Την έκθεση διοργανώνει το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές-AthensArt και ο όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές (CA4S)-AthensArt με πρόεδρο τον καθ. Δρ. Τάκι Αλεξίου, είναι διεθνής κοινότητα καλλιτεχνών και φιλότεχνων, που αριθμεί πάνω από 5.500 μέλη από 155 χώρες. Περιλαμβάνεται δε στους πολιτιστικούς οργανισμούς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η φιλοσοφία του κέντρου βασίζεται στη βαθιά πεποίθηση ότι η «Φιλία μέσα από την Τέχνη μπορεί να αλλάξει ειρηνικά τον κόσμο». Το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές (CA4S) – AthensArt είναι εμπνευστής και διοργανωτής πολιτιστικών εκθέσεων, εκδηλώσεων και φεστιβάλ σε όλο τον πλανήτη από το 1980 έως και σήμερα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου στο Μερόπειο Ίδρυμα, που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου στις 19:30.

 

Πηγή: clickatlife.gr

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76