UA-49499200-1

Υδατοσφαίριση: Με πίστη για την… κούπα ο Ολυμπιακός

25.4.2015_Υδατοσφαίριση με πίστη για την... κούπα ο Ολυμπιακός

Το πρώτο βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα (20:15) η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Απέναντι στην κάτοχο του τίτλου οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης, έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Len Trophy. Η ελληνική ομάδα απέδειξε με την Κίνεφ Κϊρισι ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Παίζει εντός έδρας (το φάιναλ φορ διεξάγεται στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»), έχει τον κόσμο στο πλευρό της και την κατάλληλη ομάδα για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν χθες το απόγευμα με 10-8 της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ, ενώ η ισπανική ομάδα είχε σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στην «πρωτάρα» του θεσμού, Ουίπεστ (Ουγγαρία).

Για πρώτη φορά, όπως προαναφέρθηκε, ο Ολυμπιακός περνάει στον τελικό της Ευρωλίγκας. Η εφετινή είναι η πέμπτη συμμετοχή του στην τελική φάση του κυπέλλου πρωταθλητριών, όπου μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να φτάσει πιο ψηλά από την τρίτη θέση.

Στο «μικρό τελικό» της διοργάνωσης, η Κίνεφ Κίρισι θα παίξει με την Ουίπεστ (18:30).

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76