UA-49499200-1

Το Microsoft Office for iPad έφτασε τα 12 εκατ. Downloads

4.4.2014_Microsoft office για ipadΗ Microsoft λανσάρισε τη σουίτα εφαρμογών Office για συσκευές iPad μόλις πριν από μία εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η εφαρμογή έχει γίνει download ήδη 12 εκατομμύρια φορές.

Το Office for iPad είναι δωρεάν διαθέσιμο για download ώστε οι χρήστες να μπορούν ανεμπόδιστα να διαβάζουν ή να εμφανίζουν αρχεία εγγράφων.

Ωστόσο, οι χρήστες που επιθυμούν να δημιουργούν ή να τροποποιούν αρχεία σε εφαρμογές όπως το Word, το Excel ή το PowerPoint, θα πρέπει να αποκτήσουν μία συνδρομή στο Office 365. Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελεί μόνο η εφαρμογή OneNote.

Η ανακοίνωση από πλευράς Microsoft έγινε μέσω Twitter, χωρίς να διευκρινίζεται τι ποσοστό από τα 12 εκατομμύρια downloads είναι συνδρομές επί πληρωμή της σουίτας.

Σε σχετικό διευκρινιστικό ερώτημα του Engadget, εκπρόσωπος της Microsoft ανέφερε ότι η εταιρεία είναι ικανοποιημένη με το ενδιαφέρον του κοινού για το Office for iPad, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.

Όπως σημειώνει το CNet, η ανακοίνωση του Office for iPad ήταν ένα υπολογισμένο ρίσκο για τη Microsoft με την ελπίδα ότι οι χρήστες των iPad θα προτιμήσουν την ολοκληρωμένη σουίτα της εταιρείας, σε σχέση με άλλες δωρεάν προτάσεις, όπως το Google Docs ή το iWorks της Apple.

 

                                                                                                           Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76