UA-49499200-1

Το iWatch της Apple θα παρακολουθεί την υγεία και τη φυσική κατάσταση του χρήστη

29.8.2014_Το iWatch της Apple θα παρακολουθεί την υγείαΤην υγεία και τη φυσική κατάσταση των χρηστών θα μπορεί να παρακολουθεί το έξυπνο ρολόι (που θα φέρει πιθανότατα την ονομασία iWatch) που αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα η Apple.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα re/code η Apple θα παρουσιάσει το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα μαζί με το iPhone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το iWatch αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της πλατφόρμας HealthKit που παρουσίασε η Apple με το iOS 8 και προορίζεται κυρίως για εφαρμογές που έχουν σχέση με τη γυμναστική και τον αθλητισμό.

Το έξυπνο ρολόι της Apple σύμφωνα με φήμες θα διαθέτει οθόνη από 1,3 ως 2,5 ίντσες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το σχήμα της οθόνης (αν θα είναι γωνιώδες ή κυρτό).

Αδιευκρίνιστο παραμένει και το υλικό από το οποίο θα είναι κατασκευασμένο το λουράκι (γυαλί, αλουμίνιο ή δέρμα).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal το νέο ρολόι θα ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένας από τους συνολικά δέκα αισθητήρες ορισμένοι εκ των οποίων θα χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης του κατόχου του.

 

 

Πηγή: econews.gr

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76