UA-49499200-1

Το Π.Σ. Πελοποννήσου τίμησε την Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου και το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα

28.7.2016_Το Π.Σ. Πελοποννήσου τίμησε την Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου και το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα

Σημαντικά θέματα για την Λακωνία συζητήθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών του Διοικητηρίου Π.Ε. Λακωνίας.

«Ανατρέπουμε την αντίληψη ότι η Λακωνία αποτελεί παραμεθόριο περιοχή με τις μεγάλες επενδύσεις προς όφελος της Λακωνίας και των πολιτών της» δήλωσε από τη Σπάρτη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Κατά την παρουσίαση της μελέτης του φράγματος της Κελεφίνας η κα Τζανετέα τόνισε ότι η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει και εκτελέσει σημαντικότατα έργα και μελέτες προκειμένου να βάλει την Λακωνία σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

28.7.2016_Το Π.Σ. Πελοποννήσου τίμησε την Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου και το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα_1

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το Περιφερειακό Συμβούλιο βράβευσε με τιμητική πλακέτα την κα Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου και το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα για την προσφορά τους στην τέχνη, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα μέσα από μια ιστορική αναδρομή στο έργο του ιδρύματος, εξήρε  την προσφορά του Γεωργίου και της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου στην Λακωνία και την πίστη τους, στο πρωτοπόρο και μεγαλόπνοο όραμα τους.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος μίλησε για τον Γεώργιο Σαϊνόπουλο και την σημασία των έργων και των δράσεων του στην πόλη της Σπάρτης. Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης τόνισε την μεγάλη προσφορά του Σαινοπουλείου Ιδρύματος στα πολιτιστικά δρώμενα της Λακωνίας και εξέφρασε την ευχή, να υπάρξουν στο μέλλον και άλλοι ευεργέτες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ζεύγους Σαϊνόπουλου.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76