UA-49499200-1

Το πρώτο ολοκληρωμένο αναρριχητικό πεδίο στην Κορινθία είναι γεγονός!

18-11-2016_Το-πρώτο-ολοκληρωμένο-αναρριχητικό-πεδίο-στην-Κορινθία-είναι-γεγονός

Το δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia, εφαρμόζοντας στην πράξη την φιλοσοφία του “η Ισχύς εν τη Ενώσει” για την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία, μέσα από τη συλλογική δουλειά, τη στρατηγική, τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα, τη συνεργασία και δουλεύοντας ώστε τα οφέλη να διαχέονται όσο το δυνατόν περισσότερο στην τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το πρώτο ολοκληρωμένο αναρριχητικό πεδίο στην Κορινθία είναι γεγονός.

Όνομα Αναρριχητικού Πεδίου: Φρύγανη
Τοποθεσία: περιοχή Καίσαρι, Κεφαλάρι – Ορεινή Κορινθία
Διαδρομές: 48 (διαφόρων βαθμού δυσκολίας)
Web: www.facebook.com/climbfrygani/

Το Experience Corinthia ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν μαζί του, ώστε αυτό το εγχείρημα να ολοκληρωθεί, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα όταν το όραμα γίνεται πράξη… συλλογικά».

Την επόμενη χρονική περίοδο θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί αναλυτικά το εγχείρημα και το πλάνο για τα επόμενα βήματα του.

Οι πρώτοι οργανωμένοι επισκέπτες στο Αναρριχητικό Πεδίο Φρύγανη
18-11-2016_Το-πρώτο-ολοκληρωμένο-αναρριχητικό-πεδίο-στην-Κορινθία-είναι-γεγονός_1 18-11-2016_Το-πρώτο-ολοκληρωμένο-αναρριχητικό-πεδίο-στην-Κορινθία-είναι-γεγονός_2

Αρχές Νοεμβρίου, η σχολή αναρρίχηση του ΕΟΣ Αχαρνών χρησιμοποίησε το αναρριχητικό πεδίο Φρύγανη για να κάνει το εκπαιδευτικό της σεμινάριο. Στην ουσία, είναι η πρώτη οργανωμένη ομάδα αναρριχητών που κάνει χρήση του χώρου. Η ομάδα του Experience Corinthia ήταν εκεί και καλωσόρισε τους πρώτους μας επισκέπτες με τραχανόπιτα, σπιτικό κέικ και κουλουράκια! Γιατί η φιλοξενία και η αγάπη για αυτό που κάνεις, πρέπει να εκφράζεται κάθε στιγμή!

Οι πρώτοι ξένοι μεμονωμένοι αναρριχητές στη “Φρύγανη”
Χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμη το πλάνο προωθητικών ενεργειών, ήδη οι πρώτοι ξένοι μεμονωμένοι αναρριχητές χρησιμοποίησαν το νέο αναρριχητικό πεδίο μέσα στο Νοέμβριο, αναφέροντας στη σελίδα τους στο Facebook: «Τελευταία μέρα αναρρίχησης στην Κόρινθο στην Φρυγανη, ένα πολύ πρόσφατο πεδίο (ενός μήνα) με καμιά εκατοστή διαδρομές, εξοπλισμένες από τον Άρη Θεοδωρόπουλο και την παρέα του/εταιρεία, σε έναν βράχο κροκαλοπαγή όμοιο με τον Μετεώρων, αλλά με εξοπλισμό Καλύμνου! Χρειάζoνται κάποια περάσματα (?) καθώς κάποιες πέτρες σπάζουν ακόμα… αλλά θα επιστρέψουμε, αξίζει τον κόπο!»

18-11-2016_Το-πρώτο-ολοκληρωμένο-αναρριχητικό-πεδίο-στην-Κορινθία-είναι-γεγονός_3

Οι αναρριχητικές διαδρομές στο διεθνές web portal αναρρίχησης “The Crag”
Οι διαδρομές του Climb Frygani – Αναρριχητικό πεδίο Φρύγανη ανέβηκαν και στην μεγαλύτερη συμμετοχική ηλεκτρονική πλατφόρμα σε σχέση με την αναρρίχηση, όπου αναρριχητές αξιολογούν τις διαδρομές κάθε πεδίου! Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις διαδρομές (με πληροφορίες)
https://www.thecrag.com/climbing/greece/area/1013801256

ΦΩΤΟ: Experience Corinthia

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76