UA-49499200-1

Το Ιonian TV και στη Λακωνία

9.3.2016_Το Ιonian TV και στη Λακωνία

Η δύναμη της εικόνας έχει τον δικό της σημαντικό ρόλο στη ζωή μας πλέον και έτσι σε μια κοινωνία της πληροφορίας, όπου υπάρχει καταιγισμός απόψεων ,ιδεών, ειδήσεων, η σωστή και ουσιαστική  απεικόνιση μια πραγματικότητας μέσω της εικόνας, είναι χρέος μας αλλά και καθήκον συνάμα!

Μετά από 20 χρόνια στο χώρο της εικόνας, θεωρώ ότι για άλλη μια φορά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η τηλεόραση του IONIAN TV, το μεγαλύτερο περιφερειακό κανάλι με το καλύτερο εριφερειακό πρόγραμμα, δίνει χώρο και χρόνο με  εικόνα και ήχο στη Λακωνία. Ευχαριστώ τον Σπύρο Καμπιώτη και τους συνεργάτες του, που με επέλεξαν και με  εμπιστεύθηκαν για επίσημο συνεργάτη του ΙΟΝΙΑΝ στη Λακωνία.

Η Λακωνία θα έχει την εικόνα που της αξίζει στον τηλεοπτικό σταθμό του IONIAN, προβάλλοντας τη πλέον στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, καθώς και στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας των νομών Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, στο Ιόνιο στους νομούς της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, ενώ από τους πομπούς της Αργολίδας το σήμα φθάνει στον Πειραιά και σε μεγάλη πληθυσμιακή
περιοχή των Αθηνών.

Το επαγγελματικό προσωπικό, ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός και η τεχνογνωσία που διαθέτει το IONIAN καθιστά μια νέα πρόκληση για τη Λακωνία!

Πάντα επιρρεπείς στις προκλήσεις των καιρών… οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά θα προσπαθήσουμε  για το καλύτερο!

Η τέχνη της εικόνας έχει ιδιαίτερη αξία όταν προβάλει, χωρίς να προσβάλει!

Τάκης Κούρος, Οπερατέρ – Φωτογράφος
studiokouros@gmail.com
Τηλ.27311-00933 και 6979-193322
www.ioniantv.gr

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76