UA-49499200-1

Τιμώμενος Προορισμός η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Grekland Panorama 2015 στη Στοκχόλμη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Η Πελοπόννησος είναι το μεγάλο νησί της Ελλάδας και αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, από τη διεθνή έκθεση τουρισμού Grekland Panorama 2015 στη Στοκχόλμη, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί τον τιμώμενο προορισμό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Στοκχόλμη, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, απευθυνόμενος στους επαγγελματίες του τουρισμού και τους δημοσιογράφους, τόνισε το εξαιρετικό και πολυθεματικό τουριστικό προϊόν, αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προφέρει η Πελοπόννησος στους επισκέπτες της, όπως επίσης την κρίσιμη βελτίωση των υποδομών της Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Στοκχόλμης, με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Προωθούμε το τουριστικό μας προϊόν με επαγγελματισμό και με συνέργειες με τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνεντεύξεις του σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός της Πελοποννήσου σε όλους τους συμμετέχοντες στην έκθεση και συμπλήρωσε, ότι «τα πρώτα πολύ θετικά αποτελέσματα της πολιτικής μας στον τουρισμό είναι ήδη ορατά».

Αναφερόμενος ειδικά στη Σκανδιναβική αγορά του τουριστικού προϊόντος, κατά τις συνομιλίες του με τους τουριστικούς πράκτορες της Σουηδίας, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η Πελοπόννησος αποτελεί παραδοσιακό προορισμό των Σκανδιναβών, καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν, που ανταποκρίνεται σε κάθε τους προσδοκία και διαπίστωσε ότι έχουν ήδη εντάξει την Πελοπόννησο στο σχεδιασμό τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε επίσης επαφές με την Πρέσβειρα της Ελλάδος στη Σουηδία κυρία Αλίκη Χατζή, τον Πρέσβη της Κύπρου στη Σουηδία κ. Ανδρέα Κακουρή, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας κ.κ. Κλεόπα, τη Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ Σκανδιναβίας κυρία Σταυρούλα Σκαλτσή και με εκπροσώπους του Δήμου Στοκχόλμης, οι οποίοι εκφράστηκαν πολύ θετικά για τη εξωστρέφεια που επιδεικνύει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και την πρόοδο του τουριστικού της προϊόντος.

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76