UA-49499200-1

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας

Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στο κτήμα Τσαφατίνου, σε μια όμορφη και ζεστή συγκέντρωση, έκοψαν την βασιλόπιτά τους.

Καλωσορίζοντας τους υπαλλήλους ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, προτρέποντας τους να έχουν όρεξη και να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν, μια και όπως τόνισε «εσείς είστε η εικόνα του Δήμου».

Έκανε μια γενικότερη παρουσίαση του Δήμου τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Δήμος Μονεμβασίας είναι από τους πιο υγιής οικονομικά και έχει καλό όνομα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει υψηλό δείκτη διεκδικητικότητας σε χρηματοδοτήσεις έργων, κάτι που όπως είπε «απαιτεί συνεχής προσπάθεια από όλους».

Ο κ. Τριχείλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα, στις σχέσεις των υπαλλήλων με τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι ο βαθμός ικανοποίησης των δημοτών για υποθέσεις τους που φθάνουν στο Δήμο, πρέπει να είναι πολύ μεγάλος. «Θέλω να σας ζητήσω να εργάζεστε με ζήλο, μια και είμαστε ταγμένοι να εξυπηρετούμε το δημότη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ προέτρεψε τους υπαλλήλους να είναι ευγενική στο τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις υποθέσεις, τονίζοντας: «Έτσι θα απολαμβάνετε την ευγνωμοσύνη του κόσμου και παράλληλα, θα έχετε καλύτερη ισορροπία με τον εαυτό σας».

Τέλος τόνισε την ανάγκη να προσπαθήσουν όλοι προκειμένου να κρατηθεί ο Δήμος ζωντανός, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επισημαίνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα καλής και ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το καλό αποτέλεσμα προκύπτει από τις συνέργειες που μπορεί να έχει ο καθένας με τον συνάδελφό του και παράλληλα, πρέπει να προσπαθείτε να ανεβαίνετε κατηγορία και να γινόσαστε συνεχώς καλύτεροι σαν υπάλληλοι, αλλά και σαν άνθρωποι ».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, Ιωάννης Σουρλάς, Χαράλαμπος Κουτσονικολής, Ηλίας Καλογερίνης και Γιώργος Βουνελάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Αβδούλος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Κολλιάκος και Κατερίνα Τσαφατίνου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης.

ΦΩΤΟ: Μιχάλης Καρούνης

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76