UA-49499200-1

Τετράδα αήττητων στα ημιτελικά του Laconia Summer Basketour

12.8.2016_Τετράδα αήττητων στα ημιτελικά του Laconia Summer Basketour

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων στο πρωτάθλημα 5on5 του Laconia Summer Basketour. ΑΠΟΕΛ, Δαιμονιά, Νεάπολη Λακωνίας και Κάστρο Μονεμβασίας, εξασφάλισαν αήττητες την πρόκρισή τους και σήμερα Παρασκευή 12/8/2016, θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Δαιμονιά, ήταν η τελευταία ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά της Παρασκευής, μετά την νίκη της με 70-56 κόντρα στους Όλοι Χώμα Thunder. Με τον Γιώργο Διαμαντάκο να μαζεύει όλα τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και τον Νίκο Παπαδόπουλο να πετυχαίνει 28 πόντους, οι Demon Village, πέρασαν αήττητοι στην επόμενη φάση.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και δυνατά παιχνίδια, μέχρι στιγμής, στην διοργάνωση, ήταν αυτό κόντρα στην ΑΕ Σπάρτης και την Νεάπολη Λακωνίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, με το τελικό 84-88 να δίνει την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά, στην ομάδα της Νεάπολης.

12.8.2016_Τετράδα αήττητων στα ημιτελικά του Laconia Summer Basketour_1 12.8.2016_Τετράδα αήττητων στα ημιτελικά του Laconia Summer Basketour_2

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στους The Outsiders των οποίων και επιβλήθηκε με 81-49. Η ομάδα από τους Μολάους, που είχε στην σύνθεσή της και τους Αβραάμ Καλλινικίδη και Κώστα Εζόμο κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στους αγώνες 3on3, στην κατηγορία under16, πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί με τους Κεραυνούς και τους Τρεις Μπέμπηδες να επικρατούν των Μολάοι City Warriors και Σπαρτιατικού αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό του Σαββάτου. Επίσης, διεξήχθησαν και οι ημιτελικοί στις κατηγορίες Under18 και Ανδρών, με τους Intruders και RTΜS, να παίρνουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό, που ομοίως θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Παράλληλα με τους αγώνες πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων. Τα τρία εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου εξασφάλισαν οι Γιώργος Τράμπαρης (Δαιμονιά), Νίκος Παπαδόπουλος (Δαιμονιά) και Γιώργος Κάτσαρης (Όλοι Χώμα Thunder).

Τέλος, να θυμίσουμε πως το βράδυ της Παρασκευής 12/8/2016 στις 21:30, θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο #LSB_Party της διοργάνωσης με οικοδεσπότες τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα.

Την συναυλία θα ανοίξει η 17χρονη Μελίνα Γιανναράκη, που εντυπωσίασε το Κλειστό των Μολάων με τις φωνητικές της ικανότητες. Μαζί τους στο ΕΠΑΛ Μολάων θα βρεθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ιnternational Bartenders Association (ΙΒΑ), Παναγιώτης Γκοβάτσος, ο οποίος θα προσφέρει ένα μοναδικό bartending show. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η δημοσιογράφος Κυριακή Δρίβα.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Princess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Cocktail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe, Φυσικοθεραπευτήριο Διαμαντόπουλος, ΝΡ Κάβα.

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Τα αποτελέσματα – Πέμπτη 11/8/2016
ΑΕ Σπάρτης-Νεάπολη Λακωνίας: 84-88
ΑΠΟΕΛ-The Outsiders: 81-49
Όλοι Χώμα Thunder-Δαιμονιά: 56-70

Το πρόγραμμα – Παρασκευή 12/8/2016
Ημιτελικά

ΑΠΟΕΛ-Δαιμονιά
Κάστρο Μονεμβασίας-Νεάπολη Λακωνίας

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76