UA-49499200-1

Στη λίστα της Μίλαν ο Μήτρογλου

1.1.2015_Στη λίστα της Μίλαν ο ΜήτρογλουΗ μεταγραφική περίοδος ακόμη δεν ξεκίνησε επίσημα, αλλά η Μίλαν έκανε ήδη την πρώτη κίνησή της με την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι.

Ο ακραίος επιθετικός θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου, όταν οι ”ροσονέρι” θα συγκεντρωθούν στο Μιλανέλο μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Φιλίπο Ιντσάγκι μετά τη μίνι τουρνέ στο Ντουμπάι.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη στην επιθετική γραμμή της Μίλαν, καθώς μετά την αναχώρηση του Τόρες για τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο, η ομάδα της Λομβαρδίας αναζητεί ακόμη έναν στράικερ.

Ο Ιντσάγκι έχει ”ξεμείνει” με τον Μενέζ και μοναδικό αντικαταστάτη του τον Πατσίνι, οπότε αναζητεί έναν σέντερ φορ. Μεταξύ των υποψηφίων και σίγουρα ψηλά στη λίστα του τεχνικού της Μίλαν είναι ο Κώστας Μήτρογλου, όπως έχει γίνει γνωστό από το ρεπορτάζ του ιταλικού συλλόγου.

Για να συμβεί αυτό, πάντως, θα πρέπει η ομάδα του Σίλβο Μπερλουσκόνι να τα βρει με τη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και από την οποία αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό, δείχνοντας τον τελευταίο καιρό ότι ξαναβρίσκει τη φόρμα του.

Σε κάθε περίπτωση λύση του Έλληνα διεθνή εξετάζεται προσεκτικά από το τεχνικό επιτελείο της Μίλαν, μαζί με εκείνες των Οκάκα των Σολδάδο, ενώ σαφώς λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Μουριέλ, αφού δεν είναι ”καθαρόαιμος” επιθετικός.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76