UA-49499200-1

Σούπερ Λίγκα: Πρωτάθλημα ξανά με τρεις αγώνες σήμερα

30.11.2014_Σούπερ Λίγκα πρωτάθλημα ξανά με τρεις αγώνες σήμεραΜε τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται η Σούπερ Λίγκα, ύστερα από διακοπή περίπου τριών εβδομάδων λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και του μη ορισμού διαιτητών από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει εκείνη στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν θέλει άλλες απώλειες στην έδρα της, καθώς ως τώρα έχει μια μέτρια χρονιά σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της, αλλά για να πάρει τους βαθμούς θα πρέπει να κοπιάσει.

Ο σύλλογος της Θράκης παραμένει ένα ανταγωνιστικό συγκρότημα και από την ημέρα που καθήκοντα τεχνικού ανέλαβε ο Ράτσβαν Λουτσέσκου δείχνει βελτίωση.

Την έδρα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και ο Λεβαδειακός απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως οι Βοιωτοί θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις πλέον συμπαγείς και ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου μετρά μία ήττα στους πέντε φετινούς εκτός έδρας αγώνες του, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν να επιδείξουν μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια στην έδρα τους!

Το πρώτο σφύριγμα της ημέρας θα ακουστεί στη Μυτιλήνη, όπου η έκπληξη του πρωταθλήματος, Καλλονή, υποδέχεται τον Πλατανιά με στόχο την πέμπτη νίκη σε έξι αγώνες ως γηπεδούχος, προκειμένου να περάσει στη δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα:

  • 15:00 Καλλονή-Πλατανιάς
  • 17:15 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
  • 19:30 Ατρόμητος-Ξάνθη

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76