UA-49499200-1

Σερβιτόροι τρέμετε, έρχονται τα drones!

28.2.2015_Σερβιτόροι τρέμετε έρχονται τα drones

Στο εστιατόριο Timbre @ Substation της Σιγκαπούρης, τα φαγητά και τα ποτά δεν πηγαινοέρχονται στα χέρια των σερβιτόρων, αλλά στη μικρή βάση που φέρουν πάνω τους ειδικά κατασκευασμένα drones.

Τα drones που τόσο έχουν σκανδαλίσει με τις φωτογραφίες που παίρνουν από ανυποψίαστους περαστικούς στο δρόμο, πλέον έρχονται να δημιουργήσουν ζητήματα και σε άλλο ένα γκρουπ ανθρώπων.

Ας μην υπερβάλουμε όμως ακόμα. Στο συγκεκριμένο κατάστημα τα drones αναλαμβάνουν τη μεταφορά των προϊόντων από τη κουζίνα μέχρι ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες. Από εκεί τα παραλαμβάνουν οι σερβιτόροι του καταστήματος που τα παραδίδουν στους πελάτες. Αυτό έγινε σύμφωνα με τη διεύθυνση του μαγαζιού, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και όχι στη διαδικασία της μεταφοράς του φαγητού.

Τα drones πάντως έχουν τη δυνατότητα να αποφεύγουν οποιοδήποτε φυσικό εμπόδιο ή άλλο drone, ενώ μπορούν να ταξιδεύουν και σε σχηματισμό!

Η Infinium Robotics που τα παράγει εδράζεται επίσης στη Σιγκαπούρη και ελπίζει πως και άλλα εστιατόρια θα ακολουθήσουν στην αγορά των προϊόντων της, τα οποία βέβαια προς το παρόν είναι αρκετά τσιμπημένα, μιας και επίσημα χείλη κάνουν λόγο για ένα χαμηλής στάθμης επταψήφιο ποσό!

 

Πηγή: platform.gr

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76