UA-49499200-1

Πόλο: Ισοπαλία με Ιταλία για την Εθνική Ανδρών

22.7.2014_Πόλο ισοπαλία με Ιταλία για την Εθνική ΑνδρώνΗ Εθνική Ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 της Ιταλίας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και κατετάγη στην τρίτη θέση, πίσω από το Μαυροβούνιο και τη «σκουάντρα ατζούρα».

Η Εθνική προκρίθηκε στα προημιτελικά και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μία εκ των Σερβία ή Κροατία. Στο ξεκίνημα του αγώνα η Ελλάδα προηγήθηκε 4-1 με δύο γκολ του Μυλωνάκη και από ένα των Αφρουδάκηκαι Βλαχόπουλου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ατζούρι» του Σάντρο Καμπάνια πέτυχαν τέσσερα τέρματα και το σκορ έγινε 4-6 υπέρ της Ιταλίας, η ελληνική ομάδα μείωσε σε 7-6 με τον Κολόμβο, αφού μεσολάβησε ένα… νεκρό διάστημα 9.5 λεπτών χωρίς να παραβιαστεί η ιταλική εστία.

Οι Ιταλοί διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα με 8-7 για να φτάσουν στην τελευταία περίοδο αυξάνοντας τη διαφορά στα δύο τέρματα με τον Φιλιόλι. Η ελληνική ομάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη, αφού όχι μόνο ισοφάρισε σε 9-9 με γκολ των Βλαχόπουλου και Γούνα, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την ευκαιρία να πάρει ακόμη και τη νίκη, όταν με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επίθεσή της.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76