UA-49499200-1

Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2017 στο Δήμο Μονεμβασίας

Πέμπτη 16/2/2017

Μονεμβασία
Τσικνοπέμπτη με τη συμμετοχή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μονεμβασίας,  από 4:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ. Ελάτε να τσικνίσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί! Θα προσφέρονται μεζέδες και κρασί δωρεάν!

Σάββατο 18/2/2017

Μονεμβασία
Αποκριάτικη γιορτή με μουσική σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μονεμβασίας, στο χώρο του Κέντρου ΠΕΤΡΑ.

Κυριακή 19/2/2017

Μονεμβασία
Αποκριάτικη γιορτή σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων Μονεμβασίας, στο χώρο του νέου Νηπιαγωγείου στη Μονεμβασία.

Σάββατο, Κυριακή 25, 26/2/2017

Μονεμβασία
Μικρές ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, στο Κάστρο Μονεμβασίας! Θα βρεθείτε στην ατμόσφαιρα μιας αλλοτινής εποχής της καστροπολιτείας, εκείνη του 15ου αιώνα. Περιδιαβαίνοντας στα σοκάκια και στις πλατείες θα συναντήσετε μουσικούς να παίζουν ζωντανά αναγεννησιακές μελωδίες από το μουσικό σχήμα Os Orphicum, θα διασταυρωθείτε με πρόσωπα του παρελθόντος και θα παρακολουθήσετε πως ράβεται από την αρχή ένα βενετσιάνικο κοστούμι εποχής.

Κυριακή 26/2/2017

Νεάπολη
Αποκριάτικο καρναβάλι, ώρα έναρξη 11:30 π.μ.
Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς στην πλατεία Νεάπολης. Ώρα 13:15 μ.μ.
Σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.  Ώρα 12:15 μ.μ.
Ασωπός
Αποκριάτικο καρναβάλι, ώρα έναρξης 16:00 μ.μ.
Μονεμβασία
Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με συμμετοχή κλόουν και  ταχυδακτυλουργών στην κεντρική πλατεία Μονεμβασίας και σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μονεμβασίας. Ώρα  16:00 μ.μ.
Παπαδιάνικα
 Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με συμμετοχή κλόουν και  ταχυδακτυλουργών στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου στα Παπαδιάνικα. Ώρα  19:00 μ.μ.

Διοργάνωση: Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας με την συνεργασία των Δημοτικών Φιλαρμονικών, Πολιτιστικών Συλλόγων,  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και των κατά τόπους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76