UA-49499200-1

Πρωταθλητής του Laconia Summer Basketour 2018 το Κάστρο Μονεμβασίας

Σε έναν εντυπωσιακό τελικό που κρίθηκε στην παράταση και περιείχε θέαμα, εντάσεις και χτυποκάρδια στα τελευταία δευτερόλεπτα, το Κάστρο Μονεμβασίας, έσπασε την κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ, επικράτησε με 102-101 και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου Laconia Summer Basketour, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Ο Πρωταθλητής LSB 2018, Αλέξανδρος Σιγκούνας σημείωσε 44 πόντους με 9 τρίποντα, υποτάσσοντας τους Αβραάμ Καλλινικίδη (41π.), Κωστή Εζόμο (8π.) και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη (48π.), που αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Την 3η θέση του LSB κατέκτησε η Δαιμονιά που νίκησε στον μικρό τελικό την Νεάπολη με 79-76. Με την ομάδα της Δαιμονιάς αγωνίστηκαν οι Γιώργος Νάκης και Δημήτρης Ρετσινάς (18π.). Από την Νεάπολη  ξεχώρισαν οι Παναγιώτης Κωνσταντινάκος (26π.) και ο Χαράλαμπος Κοντραφούρης (16π.).

Στο διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Τράμπαρης της Δαιμονιάς σημειώνοντας 20 εύστοχες προσπάθειες από τα 6.75. Ενώ στον διαγωνισμό καρφωμάτων ρεσιτάλ έδωσε ο Γιώργος Νάκης που κάρφωσε, πηδώντας πάνω από άνθρωπο.

Μεταξύ του μικρού και του μεγάλου τελικού του LSB 2018, πραγματοποιήθηκε το 16ο Τζάμπολ Αγάπης. Οι επαγγελματίες αθλητές αγωνίστηκαν με μαθητές της ειδικής αγωγής, με σύνθημα «Όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι ίδιοι με μία μπάλα μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά».

Οι διοργανωτές του Summer Basketour ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο αυτές τις ημέρες, και ανανεώνουν το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2019.

Χορηγοί του 3ου Laconia Summer Basketour είναι οι Tzante Restaurant/Cafe, Cafe Espresso Bar, Lakonia Magazine, Οινόμελο, Ημίχρονο Σπορ, Biogreco, 2p Design Studios, Βίκος ΑΕ και χορηγός επικοινωνίας το Life FM 88.

Τα αποτελέσματα (11/8/18)
Δαιμονιά-Νεάπολη 79-76 (Μικρός τελικός)
ΑΠΟΕΛ-Κάστρο Μονεμβασιάς 101-102 (Τελικός)

ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου LSB2018

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76