UA-49499200-1

Πρωτάθλημα τοξοβολίας στη Θήβα

18.3.2015_Πρωτάθλημα τοξοβολίας στη Θήβα

Με επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στέφθηκε η διοργάνωση των Αγώνων Πρωταθλήματος Τοξοβολίας, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας,   στις 7 και 8 Μαρτίου 2015.

Θετικά σχόλια εκφράστηκαν  από όλες τις αποστολές των Αθλητικών Συλλόγων, αλλά και από την Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας, για τη φιλοξενία στη πόλη, καθώς σημαντικός αριθμός αθλητών/τριών διανυκτέρευσε και γεύτηκε την τοπική κουζίνα.

Αγωνίσθηκαν 115 αθλητές από όλη της χώρα όλων των κατηγοριών και ηλικιών, ενώ ο Αθλητικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας (Α.Σ.Σ.Θ.) συμμετείχε με 14 αθλητές. Οι Θηβαίοι αθλητές σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες και διακρίθηκαν (6 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το Ολυμπιακό αγώνισμα της τοξοβολία στη Θήβα, διαπρέπει με την συμπαράσταση όλων μας.

Διακρίθηκαν οι Θηβαίοι αθλητές:

Αθανάσιος Κωστόπουλος, 1ος στον Ολυμπιακό γύρο και 2ος στη γενική κατάταξη στο Σύνθετο Ανδρών (50μ.) και κ. Γεώργος Καλομοίρης 3ος στο Ολυμπιακό τόξο Ανδρών (70μ.).

Ο Νίκος Κρουστάλης 1ος, Λευτέρης Τσουπεής 2ος, στην κατηγορία των Νέων Ανδρών.

Ο Νίκος Ακριβάκης 1ος και ο Κώστας Ζαχαριάς 3ος, στην κατηγορία Εφήβων.

Η Εύα Σκυριανού 1η στις Κορασίδες, ο Ζανής Βεντούρης 1ος στους Παμπαίδες, η Άννα Σβεντζούρη 1η στις Πανκορασίδες, η Παναγιώτα Βεντούρη 1η στις Πανκορασίδες Β΄.

Ο Κωσταντίνος Μήτσης, ο Ναπολέων Τσούγκας και ο Γρηγόρης Μυτακίδης, αποτελούσαν την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας (Α.Σ.Σ.Θ.) εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Δήμαρχο, τους κ. Αντιδημάρχους, τα μέλη του Δ.Σ,  τον κ. Πρόεδρο και τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, καθώς επίσης τον κ. Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, για την έμπρακτη και πολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση των Αγώνων Πρωταθλήματος Τοξοβολίας.

Ο Α.Σ.Σ.Θ. θα συνεχίσει να προάγει το Ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας και να προβάλει τη πόλη, με την διοργάνωση Αγώνων Τοξοβολίας Πανελλήνιας εμβέλειας.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76