UA-49499200-1

Περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις παρουσίασε το ΚΠΕ Μολάων στο Γύθειο

22.11.2014_Περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις παρουσίασε το ΚΠΕ Μολάων στο Γύθειο Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, πραγματοποίησε  ημερίδα, (με τη συνεργασία του Γενικού Λυκείου Γυθείου και της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας), την  Τετάρτη το απόγευμα 19 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Γυθείου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς και κοινό της περιοχής.

Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις που θα υλοποιήσει φέτος το ΚΠΕ Μολάων, ενημέρωση για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, από την υπεύθυνη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας κα Θεοφανία Λάζαρη και ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες σε θέματα εξαρτήσεων, διατροφής και υγείας.

22.11.2014_Περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις παρουσίασε το ΚΠΕ Μολάων στο Γύθειο_1Ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση από μαθητές του Λυκείου Γυθείου των αποτελεσμάτων έρευνας για τις εξαρτήσεις των νέων από το ποτό και το τσιγάρο.

Στην ημερίδα συμμετείχε και χαιρέτισε ο πατέρας Παναγιώτης Κοντάκος, σχολικός σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Λακωνίας.

Το ΚΠΕ Μολάων μετά την επιτυχία της ημερίδας αυτής, την άριστη προετοιμασία της και τις σημαντικές εισηγήσεις που κράτησαν αμείωτο μέχρι το τέλος, το ενδιαφέρον όσων την παρακολούθησαν και τα πολύ θετικά σχόλια που εκφράστηκαν, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διευθύντρια του Λυκείου Γυθείου, κα Παναγιώτα Μένεγα, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που βοήθησαν τα μέγιστα, τους εκλεκτούς επιστήμονες που συμμετείχαν ως εισηγητές, καθώς και τους πολλούς συναδέλφους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους γονείς που παρακολούθησαν.

 

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76